Xiaomi Mi A1 aanbiedingen

Xiaomi Mi A1 met 1 jarig abonnement

1 jarig abonnement Xiaomi Mi A1... we horen je denken: "Waar gaat dit over?..." Dat zal na dit artikel wel anders zijn. Xiaomi is namelijk de op 3 na grootste producent van mobiele telefoons ter wereld. Deze Chinese fabrikant laat zich sterk inspireren door iPhone en is inmiddels hard op weg om Samsung als nummer 2 her en der aan te vallen. Een ander kenmerk is dat Xiaomi vaak nieuwe modellen uitbrengt. Dit heeft twee voordelen.

Met een 1 jarig abonnement op de Xiaomi Mi A1 heb je een recent toestel (wat nog niet te lang geleden uitgebracht), terwijl je de volgende updates niet hoeft te missen (met de snelle releases kan je na een jaar al de nieuwste Xiaomi met een 1 jarig abonnement bestellen) . Wil je weten welke kwaliteit Xiaomi biedt? Dat leggen we in dit artikel uit. Neem jij liever direct een 1 jarig abonnement op de Xiaomi Mi A1? Dan helpen we je hier graag verder.

Wat is een Xiaomi Mi A1?

Natuurlijk praten we je bij over de ins en outs van deze Smartphone.
Laat je verrassen door de toepassing van de beste technieken en het exclusieve uiterlijk.

Hoe ziet de telefoon bij het 1 jarig abonnement op de Xiaomi Mi A1 eruit?

Als je het toestel goed bekijkt valt direct op dat het toestel qua uiterlijk niet opvalt tussen merken in een veel hoger prijssegment. Zo zijn de ronde hoeken en elegante uitsparing voor een vingerafdruksensor al direct kenmerken van een mooie, maar kostbare telefoon. Met de kleuren zwart, champagne en rosé-goud kun je jouw imago door vertalen in de telefoon. Ook de uitsparing voor de dubbele camera (horizontaal geplaatst) maakt dat deze telefoon je direct aan een duurdere concurrent doet denken.

Technische specificaties van de Mi A1

Het Quad-HD beeldscherm, met diagonaal van 5,5 inch en beschermend Gorillaglas zorgt dat je ook qua gebruiksgemak zorgeloos van jouw 1 jarig abonnement op de Xiaomi Mi A1 kunt genieten. Om je een snelle ervaring te bieden is deze telefoon voorzien van de Snapdragon 625 processor met Android One besturingssysteem.

4GB RAM werkgeheugen en 64 GB ROM opslagcapaciteit zorgen ervoor dat je maximaal gebruik kunt maken van de hoge batterijcapaciteit. Je kunt door de 3080 mAh batterij, afhankelijk van hoe intensief je jouw toestel wilt gebruiken, ongeveer een dag genieten voor hij weer aan de oplader moet. Met de Quick Charging technieken die zijn ingebouwd gaat het opladen sneller dan verwacht.

Camera's en geluid van de Xiaomi Mi A1

Een van de technieken die Xiaomi biedt is de 'speaker modus'.  Daarmee speel je het geluid af in de kwaliteit van audio-speakers. Erg mooi om te horen hoe jouw volgende vlog zal klinken. Met een dubbele 12 MP camera aan de achterzijde kun je mooie foto's en video's maken. Dit komt omdat de ene lens als telefotolens fungeert en de andere als groothoeklens. Zo kun je zonder problemen in- en uitzoomen. Voor de mooiste selfies kun je gebruik maken van de 5 MP camera aan de voorzijde. Dat klinkt toch als wel heel veel telefoon voor jouw geld?!

1 jarig abonnement Xiaomi Mi A1 afsluiten? Als je nog niet eerder een Xiaomi smartphone hebt gehad, dan snappen we het als je sceptisch bent en wellicht eerst eens een Xiaomi wil proberen in combinatie met een 1 jarig abonnement. Onderstaand tref je alle aanbiedingen voor dit toestel.

Specificaties

Fabrikant: Xiaomi
Toestel: Mi A1
Catalogusprijs: €269,-
Schermgrootte: 6 inch
Resolutie: 2880 x 1440 (QHD)
Android versie: 8.0 (Oreo)
Accu capaciteit: 3930 mAh
Werkgeheugen: 6 GB
Opslag: 128 GB

Xiaomi Mi A1 bij 1 jarig abonnement