Xiaomi Mi A2 aanbiedingen

Xiaomi Mi A2 met 1 jarig abonnement

Xiaomi Mi A2

Wanneer je een nieuwe smartphone uit kunt kiezen, heb je natuurlijk ook de keuze uit een 1 jarig abonnement of een abonnement dat 2 jaar of zelfs langer duurt. Daarnaast is er natuurlijk ook nog eens ontzettend veel keuze uit verschillende smartphone. De Xiaomi Mi A2 bijvoorbeeld is een geweldige telefoon die binnen zijn prijsklasse ontzettend veel indruk maakt. De Chinese fabrikant heeft alles uit de kast gehaald om voor een zeer aantrekkelijke prijs een smartphone te maken die echt prima prestaties heeft. Zo is de camera meer dan goed te noemen en werkt de software van de Xiaomi Mi A2 vlekkeloos. Het is dan ook niet zo vreemd dat de Xiaomi Mi A2 in combinatie met een 1 jarig abonnement op dit moment behoorlijk populair is. Tijd dus om wat beter naar de smartphone te kijken!

Uiterlijk van de Xiaomi Mi A2

Laten we eerst het uiterlijk van deze smartphone eens beter bekijken. Daarbij is het natuurlijk altijd goed om een vergelijk te trekken met de voorganger, de Mi A1. Deze nieuwe variant is net een slagje groter al valt dat met het blote oog nauwelijks waar te nemen. De Mi A2 is 3 mm langer. Daar staat echter tegenover dat er in de breedte juist iets moet worden ingeleverd qua formaat. De Mi A2 heeft een 6'-lcd scherm van 92.4 vierkante centimeter. Overigens beschikt het design van deze nieuwe smartphone wel over één klein nadeel. De camera steekt namelijk uit. Dat is vervelend wanneer de telefoon plat op tafel gelegd wordt. Overigens is het materiaal waar de smartphone van gemaakt is wel uitstekend te noemen. In tegenstelling tot veel andere telefoon is de Xiaomi namelijk van metaal gemaakt. Daardoor ontstaan er geen krassen en is een hoesje in principe overbodig!

Accu

De accu wordt steeds belangrijker voor smartphones. Vooral omdat ze na verloop van tijd een stuk minder worden. Dat is bij een 1 jarig abonnement wellicht nog niet zo'n probleem, maar wanneer je de telefoon langer wilt gebruiken, is het belangrijk om even te checken hoe het met de accu zit. De accu van de Xiaomi Mi A2 heeft een capaciteit van 3000mAh. Dat lijkt wellicht weinig maar is in principe meer dan genoeg om een dag door te komen. Alleen wanneer je veel navigeert of audio luister via de telefoon kan het wel eens te weinig zijn.

Software en hardware

Voordat je een 1 jarig abonnement met de Xiaomi Mi A2 afsluit, is het natuurlijk wel zo handig om te kijken naar hardware en software van het apparaat. De smartphone ondersteunt twee nanosimkaarten beschikt bijzonder genoeg niet over een 3.5mm-audiopoort. Verder heeft de telefoon een uitstekende luidspreker en handige extra's zoals een vingerafdrukscanner op de achterkant. De Xiaomi draait op een Qualcomm Snapdragon 660-soc, een processor die onder andere voor de Nokia 7 Plus werd gebruikt. Daarmee stijgt de Mi A2 boven smartphones uit de eigen prijsklasse uit. De soc beschikt over een X12-modem waarbij een maximale uploadsnelheid van 150Mbit/s en een downloadsnelheid van 600 geldt. De telefoon maakt overigens gebruik van Android.

Specificaties

Fabrikant: Xiaomi
Toestel: Mi A2
Catalogusprijs: €275,-
Releasedatum: juli 2018
Schermgrootte: 5,99 inch
Resolutie: 2160 x 1080 pixels
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 3010 mAh
Werkgeheugen: 4 of 6 GB
Opslag: 32 of 64 GB

Xiaomi Mi A2 met 1 jarig abonnement