Xiaomi Mi A2 Lite abonnement vergelijken

Xiaomi Mi A2 Lite met 1 jarig abonnement

De A2 Lite is een lichte variant van de Xiaomi Mi A2. Deze moderne en zeer geliefde smartphone wordt vaak gekozen in combinatie met een 1 jarig abonnement. Dat is ook niet zo verwonderlijk aangezien het een geweldige smartphone is met ontzettend veel opties. Wanneer je het liefst voor een Android-ervaring gaat, tref je met dit toestel de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Xiaomi is de laatste jaren sterk in opkomst en dat is niet zo verwonderlijk ook als we dit toestel beter bekijken. Zonder twijfel één van de beste opties om voor te kiezen in combinatie met een 1 jarig abonnement.

Besturingssysteem

Laten we allereerst eens kijken naar het besturingssysteem van de Xiaomi MI A2 Lite. Wanneer je deze vanuit de fabriek of doos krijgt, draait het toestel op Android 8.1 Oreo. Het fijne van Android is dat je het toestel helemaal kunt inrichten zoals je zelf graag wilt. Vanzelfsprekend heb je toegang tot alle mogelijke Google diensten waaronder YouTube, Drive en Mail. Daarnaast kun je via de Play Store eenvoudig games en andere apps downloaden. Overigens is het belangrijk om te weten dat de MI A2 Lite ingeschreven staat bij het Android One-programma. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van snelle updates wanneer dit nodig is. Deze updates zorgen er weer voor dat je toestel ten alle tijden up-to-date én veilig is.

Display

Wie deze smartphone ziet, zal direct het grote scherm opvallen. De laatste jaren zijn grote schermen helemaal in bij smartphones en dat is ook de reden dat de Chinese fabrikant voor dit grote scherm heeft gekozen. En gezien het aantal toestellen dat in combinatie met een 1 jarig abonnement wordt verkocht, slaat het ook daadwerkelijk aan. De Xiaomi MI A2 Lite beschikt over een 5.84-inch display met een geweldige resolutie van 2280 bij 1080 megapixels. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat dit geweldige beelden oplevert bij bijvoorbeeld het spelen van games, het bekijken van filmpjes en natuurlijk de foto's die je zelf gemaakt hebt.

Camera

Over foto's gesproken: Ook die zijn meer dan goed te noemen bij deze smartphone. Zo is er aan de achterkant een dubbele camera gevestigd. De primaire camera beschikt over 12 megapixel en wordt bijgestaan door een variant van 5 megapixel. Daardoor maak je de meest bijzondere foto's die een herinnering vormen voor je hele leven. Om het geheel af te maken, is er aan de voorkant natuurlijk ook een camera gevestigd. deze 5-megapixelcamera behoort niet tot de allerbeste, maar is uitstekend geschikt om selfies mee te maken. Ook kun je er natuurlijk prima mee videobellen.

Processor

De processor van een smartphone is uiteraard ook van groot belang. Dat bepaalt immers de prestaties van het toestel. Deze Xiaomi-smartphone heeft onder de motorkap de Snapdragon 625 als chipset. Die levert prima prestaties waarbij er een goede balans is gevonden tussen efficiëntie en kracht. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat zwaardere apps zonder problemen kunnen draaien. Dat vreet natuurlijk ook behoorlijk veel energie van het toestel. Gelukkig heeft Xiaomi ervoor gekozen om een 4000mAh-accu in het toestel te plaatsen, waardoor je zonder twijfel op een lange batterijduur kunt rekenen.

Specificaties

Fabrikant: Xiaomi
Toestel: Mi A2 Lite
Catalogusprijs: €220,-
Releasedatum: juli 2018
Schermgrootte: 5,84 inch
Resolutie: 2280 x 1080 pixels
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 4000 mAh
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 64 GB

Xiaomi Mi A2 Lite abonnement