Xiaomi Mi 8 abonnement vergelijken

Xiaomi Mi 8 met 1 jarig abonnement

Xiaomi MI 8

Wanneer het abonnement van je smartphone bijna is afgelopen, kun je kiezen voor een nieuw 1 jarig abonnement. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit heel veel verschillende smartphones. Natuurlijk kun je voor de grote en bekende merken gaan, maar de laatste jaren zijn er ook heel veel andere merken en modellen die de markt hebben veroverd. Xiaomi is daar een goed voorbeeld. Deze smartphones van Chinese afkomst zijn in korte tijd erg populair geworden en dat is ook niet zo vreemd. Er is namelijk hoog ingezet met modellen in verschillende segmenten. De Xiaomi MI 8 is zonder twijfel één van de pareltjes van dit merk. Speciaal ter ere van de achtste verjaardag van het merk is dit bijzonder goede toestel ontworpen en het nadert dan ook haast perfectie. Een Xiaomi MI 8 met een 1 jarig abonnement is dan ook een uitstekende keuze!

Specificaties

Laten we eerst eens beter naar de specificaties van dit toestel kijken. De MI 8 beschikt over een zogeheten Amoles multitouch screen waardoor de bediening zeer eenvoudig is. Opvallende specificaties zijn de brede notch aan de voorkant en het grote 6,21" scherm. Om het geheel goed af te werken heeft de smartphone ronde hoeken en een hele dunne lijst. De MI 8 is 154.9 x 74.8 mm. Verder is de smartphone 7.6 mm dik en weegt hij 175 gram. Wanneer je deze smartphone wil aanschaffen in combinatie met een 1 jarig abonnement kun je kiezen uit de kleuren, goud, zwart, wit en blauw.

Processor en camera

Natuurlijk is ook de binnenkant van de smartphone van groot belang. Daar hoef je jezelf bij de MI 8 gelukkig niet druk om te maken. Deze smartphone draait op een Snapdragon 845 processor. Dat is een zeer krachtige processor die alleen nog maar sterker wordt door de combinatie met het geheugen van 6 GB RAM. Doordat er gebruik wordt gemaakt van MIUI 10 in combinatie met Android Oreo zijn hardware en software perfect op elkaar afgestemd. Wanneer je een 1 jarig abonnement met dit toestel afsluit kun je meestal kiezen uit opslagruimte van 64, 128 of 256 GB. Net als bij andere modellen voorziet Xiaomi deze smartphone van 3 verschillende camera's: een dual camera van twee keer 12 Megapixel aan de achterzijde en een selfie-camera aan de voorkant van 20 megapixels.

Extra opties

Zoals we van Xiaomi gewend zijn, beschikt ook dit model weer over veel extra opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de in-screen vingerafdruksensor? Dat is echter niet het enige om deze smartphone te ontgrendelen. De brede Notch beschikt namelijk over een ingebouwde sensor waarmee door middel van infrarood gezichtsherkenning plaats vindt. Zelfs in het donker is het daardoor mogelijk om je telefoon te ontgrendelen. De smartphone beschikt daarnaast over nog veel meer technische snufjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een barometer en autofocus? Ook is er GEOtagging en NFC voor draadloos betalen. De 3400 mAh batterij zorgt er overigens voor dat zelfs de meest intensieve gebruikers zonder problemen de dag doorkomt.

Specificaties

Fabrikant: Xiaomi
Toestel: Mi 8
Catalogusprijs: €500,-
Releasedatum: juli 2018
Schermgrootte: 6,21 inch
Resolutie: 2248 x 1080 pixels
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 3400 mAh
Werkgeheugen: 6 GB
Opslag: 64 of 128 GB

Xiaomi Mi 8 met 1 jarig abonnement