1-jarig Vodafone abonnement vergelijken

Vodafone 1 jarig abonnement

Mensen die in onze samenleving nog kunnen functioneren zonder een smartphone worden steeds meer een uitzondering. De smartphone is namelijk een standaard onderdeel geworden van het straatbeeld dat we kennen. Waar je ook komt, overal zitten mensen met hun smartphone. Daarbij gaat het overigens echt niet altijd alleen om dingen die voor werk of school geregeld moeten worden. Ook in onze privé tijd zijn we gigantisch druk met onze smartphone. Denk bijvoorbeeld aan het checken en bijhouden van je social media accounts of het opzoeken van informatie op internet. Daarbij is een navigatiesysteem op je smartphone natuurlijk gigantisch handig. En last but not least: bereikbaar zijn is vandaag de dag heel belangrijk. Wanneer je een smartphone aan wilt schaffen, kom je terecht in een wereld waarin je heel veel verschillende keuzes moet maken. Je moet bijvoorbeeld kiezen van welke provider je gebruik gaat maken. Vodafone is één van de meest bekende providers waar je jezelf bij aan kunt sluiten voor een smartphone met abonnement. Een Vodafone 1 jarig abonnement is daarbij één van de meest populaire opties.

Over Vodafone


Wereldwijd gezien is Vodafone zonder twijfel één van de allergrootste aanbieders op het gebied van mobiele telefonie. Vrijwel overal ter wereld is Vodafone bekend en wordt het ook veelvuldig gebruikt. In Nederland is Vodafone ook ene hele grote speler. De naam is overigens een afkorting van Voice Data Fone. In totaal heeft Vodafone in maar liefst 42 landen mobiele netwerken en dat zorg uiteraard voor een gigantisch grote markt. Vodafone Libertel, zoals het bedrijf in Nederland officieel heet, is sinds 1995 actief in de lage landen en is daarna uitgegroeid tot één van de allergrootste aanbieders. Ter illustratie: in 2013 waren er maar liefst 5.3 miljoen geregistreerde gebruikers en aansluitingen in Nederland. Vodafone zit bovendien niet stil en is daarom voortdurend bezig met ontwikkeling. Dat doet men onder andere door verschillende dochterondernemingen te starten. Daarbij kun je denken aan Hollandsnieuwe en Blyk. Wanneer je bij deze providers bent aangesloten voor een abonnement van een jaar heb je dus in principe een Vodafone 1 jarig abonnement.

Jij bepaalt het abonnement


Vodafone is vandaag de dag nog steeds één van de grootste aanbieders en dat is ook goed te merken wanneer je een Vodafone 1 jarig abonnement wilt afsluiten. Door te kiezen voor een looptijd van een jaar heb je in principe de eerste stap al overgeslagen. Je kunt namelijk ook kiezen voor een andere looptijd. In de praktijk blijkt dat een 1 jarig abonnement echter gigantisch populair is, vooral voor de mensen die kiezen voor een sim only abonnement. Ze zitten in dat geval namelijk het liefste niet te lang vast aan een bepaald abonnement. Een sim only abonnement is abonnement waarbij je in principe alleen betaalt voor die diensten waar je gebruik van maakt zoals bellen en internetten. Daarbij zijn er tal van standaardpakketten beschikbaar voor een vaste prijs. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een pakket samen te stellen dat perfect bij je past. Dergelijke abonnementen worden vooral afgenomen door mensen die al een smartphone hebben of deze los willen kopen.