1-jarig Telfort abonnement vergelijken

Telfort 1-jarig abonnement

Zonder een smartphone is het in onze moderne digitale samenleving gigantisch lastig om goed te kunnen functioneren. We hebben de smartphone namelijk voor tal van verschillende dingen nodig. Dat is zowel op professioneel gebied als in ons privé leven. Doordat we voortdurend internet hebben, zijn we eigenlijk vrijwel overal en altijd bereikbaar. Komt nog eens bij dat we ook social media continu in de gaten kunnen houden. Wanneer je een mobiele telefoon wilt aanschaffen, doe je dat bij een provider. Telfort is zo’n provider. Je kunt hier ontzettend veel verschillende telefoonabonnementen afsluiten. Vooral het Telfort 1 jarig abonnement is erg populair. Maar wat is dat dan eigenlijk precies en wat valt er te vertellen over Telfort zelf? Hieronder kom je er alles over te weten.

Over Telfort


Het telecombedrijf Telfort bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Het bedrijf ontstond namelijk in 1996. In eerste instantie opereerde Telfort volledig zelfstandig. Dat duurde echter niet al te lang. Na een korte flirt met Vodafone wordt Telfort in 2005 uiteindelijk overgenomen door KPN. Daarbij veranderd er eigenlijk niet zoveel en blijft Telfort ook gewoon dezelfde naam houden. Opvallend is dat Telfort zich de laatste jaren vooral richt op interactieve tv en de daarbij horende diensten. Dat wil echter niet zeggen dat Telfort mobiel er niet meer toe doet. Nog steeds zijn er miljoenen gebruikers die hier tevreden gebruik van maken. Telfort heeft een afzonderlijke afdeling voor zakelijke abonnementen. Het blijft echter een dochterbedrijf van KPN en kan dus niet als concurrent gezien worden. Voor de verbinding met de mobiele telefoons wordt door Telfort overigens ook gebruik gemaakt van het netwerk van KPN, waar het vroeger een eigen mobiel netwerk had.

Diverse abonnementen en voordeel


En reken maar dat je meer dan genoeg keuze hebt, wanneer je besluit om voor een Telfort 1 jarig abonnement te gaan. Allereerst kun je natuurlijk kiezen uit de looptijd van het abonnement, maar daarnaast is er nog veel meer keuze. Zo zijn er verschillende typen abonnementen waarbij sommige gericht zijn op internet en andere juist weer op bellen en sms’en. Een sim only abonnement is de laatste jaren gigantisch populair geworden.

Steeds meer mensen kunnen van iemand anders een smartphone overnemen of beschikken nog over een smartphone van hun vorige abonnement die het nog prima doet. In dat geval hoef je natuurlijk geen mobiele telefoon bij je abonnement. Een kortlopend sim only is dan de ideale oplossing. Je betaalt veel minder voor het abonnement en kunt toch profiteren van alle voordelen die Telfort te bieden heeft. Door te kiezen voor een Telfort 1 jarig abonnement neem je bijvoorbeeld niet teveel risico. Wanneer je smartphone alsnog stuk gaat, hoef je niet lang te wachten voordat je een nieuw abonnement kunt afsluiten inclusief mobiele telefoon!

Zelf kiezen!


En in dat geval kun je gelukkig helemaal zelf kiezen welke smartphone je bij jouw abonnement neemt. Ook dat is namelijk mogelijk bij Telfort. Er zijn abonnementen beschikbaar met alle smartphones die op dit moment op de markt beschikbaar zijn!