1-jarig T-Mobile abonnement vergelijken

T-Mobile sim-only en toestel aanbiedingen

De ontwikkelingen volgen elkaar de laatste decennia in rap tempo op. Internet was één van de grootste en meest invloedrijke uitvindingen ooit en inmiddels zijn we zover dat ook mobiel internet een grote invloed heeft ons leven. Vanaf jongs af aan leren onze kinderen al om gaan met smartphones en het duurt dan meestal ook niet lang voor pubers hun eerste eigen smartphone hebben inclusief abonnement. Want een abonnement is nu eenmaal een stuk voordeliger én handiger dan wanneer je een prepaid toestel hebt met beltegoed. Als je een abonnement wilt afsluiten, moet je kiezen uit tal van verschillende aanbieders. Zo kun je bijvoorbeeld een T-Mobile 1 jarig abonnement afsluiten. Maar wat houdt dat dan precies in en wat weten we eigenlijk over T-Mobile? Lees snel verder!

Over T-Mobile


T-Mobile is speciaal in het leven geroepen om het mobiele telefoon onderdeel van het Telkom-concern beter te laten functioneren. Het van oorsprong Duitse bedrijf besloot eind vorige eeuw dat het tijd werd om vol in te zetten op mobiele activiteiten. Dat leidde tot groot succes en in 1999 werd dan ook T-Mobile International opgericht waarbij alle mobiele activiteiten van het bedrijf verzameld werden.

Langzaam maar zeker werd ook de Nederlandse markt steeds verder veroverd en dat werd alleen nog maar meer toen T-Mobile besloot om telecomaanbieder Ben over te nemen. Later werd ook nog eens Tele2 overgenomen waardoor T-Mobile inmiddels één van de grootste spelers op de Telecommarkt in Nederland geworden. In het begin van deze eeuw ontstonden er flink wat problemen met het netwerk van T-Mobile. Lang niet altijd was er voldoende bereik. Inmiddels is dat echter meer dan opgelost en beschikt T-Mobile over een uitgebreid en goed werkend netwerk. Sterker nog: bij metingen in 2016 had T-Mobile het snelste mobiele datanetwerk van Nederland!

Tal van voordeel!


Het afsluiten van een 1-jarig T-Mobile abonnement is dan ook altijd een goed idee. Gelukkig heb je ook zoveel keuze dat er altijd wel een abonnement voor je tussen zit. Op die wijze kun je een abonnement uitkiezen of samenstellen dat precies bij je past zonder dat je daar teveel geld voor betaalt.

Het is immers niet echt nodig om een groot en uitgebreid abonnement af te sluiten wanneer je beperkt gebruik maakt van je smartphone en voornamelijk Wifi verbinding hebt. En wanneer je nog een goed werkend toestel hebt of op een andere manier aan een smartphone kan komen, is het natuurlijk ook mogelijk om een sim only abonnement af te sluiten. Wanneer je bij een T-Mobile 1 jarig abonnement hier voor kiest, ben je in ieder geval een stuk voordeliger uit. Omdat je er namelijk geen smartphone bij krijgt, is een abonnement een stuk voordeliger. Bovendien kun je het eenvoudiger annuleren én aanpassen naar je eigen gebruikersgedrag. Op die wijze creëer je het perfecte abonnement dat past bij de manier waarop je jouw mobiele telefoon gebruikt.

Abonnement met toestel


Zelf je smartphone bij een T-Mobile 1 jarig abonnement kiezen? Ook dat is gelukkig mogelijk. Je hebt tal van opties, zodat er altijd wel een smartphone is te vinden die bij je past of waar je altijd van gedroomd hebt!