1 jarig abonnement Sony

De Japanse elektronicagigant Sony verkoopt diverse producten: tv’s, Playstations, computerspellen en natuurlijk smartphones. Daarnaast is Sony ook eigenaar van het bekende platenlabel Columbia Records. Toen Sony begon met smartphones maken waren de verwachtingen dan ook hooggespannen, maar de resultaten zijn nooit helemaal als gewenst geweest.

Sony begon met telefoons maken toen het een joint venture aanging met Ericsson, wat later Sony Ericsson werd. Waar Sony vooral om bekend staat is zijn Xperia-serie. Alle smartphones zijn uitgebracht onder deze serie. De Xperia’s maken gebruik van het bekende Omnibalance design: een glazen voor- en achterkant met vierkante hoeken. Sony bleef aan het ontwerp schaven: jaar in, jaar uit. Je zou dit kunnen vergelijken met Porsche, waarbij er continu aan hetzelfde concept minimale verbeteringen worden doorgevoerd. Sony heeft deze aanpak ook gehanteerd met de Xperia Z serie, maar dit is helaas geen succes geworden. Sony bleef lang vasthouden aan een halfjaarlijkse vernieuwing voor hun high-end smartphones. Hierdoor ontstond er een gebrek aan vernieuwing door de generaties heen, en bleven de consumenten weg, en dus ook de grote verkopen.

Waar Sony heengaat de komende jaren is niet erg duidelijk. Het Japanse bedrijf probeert wel een andere weg in te slaan door de Xperia Z na 5 jaar te vervangen door de Sony Xperia X. De bekende glazen achterkant is vervangen door aluminium en de hoeken zijn wat afgeronder geworden. Het lijkt alsof Sony soms te druk bezig is met al hun andere producten en zich niet volledig op hun smartphones richt. Daarnaast is de marketing van Sony ook niet al te sterk, waardoor mensen vaak de Sony-smartphones niet in overweging nemen bij hun aankoop. Dit is zonde, want Sony maakt wel degelijk kwalitatief hoogwaardige smartphones die zich kenmerken door hun goede camera’s, waterdichtheid en uitstekende bouwkwaliteit.

Bij 1jarigabonnement.nl houden we de ontwikkelingen gelukkig wel bij en zetten we alle belangrijke Sony Xperia X smartphones met een 1 jarig abonnement op een rijtje. Zo kan jij de beste keuze maken voor je 1jarige abonnement in combinatie met een Sony smartphone.

Sony aanbiedingen