Samsung Galaxy S9 aanbiedingen

Samsung Galaxy S9 met 1 jarig abonnement

Samsung presenteert jaarlijks ten minste één nieuwe variant van haar Galaxy serie. 2018 was geen uitzondering, want in februari werden de S9 en S9 Plus gelanceerd. Zoals we van Samsung gewend zijn is ook deze versie een aanzienlijke verbetering ten opzichte van haar voorgangers. Toch kun je de Samsung Galaxy S8 nog prima nemen bij een jaarabonnement. Sterker nog, door deze nieuwe releases is de S8 een stuk in prijs gedaald. Fijn voor de budgetkopers!

Door aanbiedingen van verschillende telecom providers te vergelijken kunnen we nu ook al een 1 jarig abonnement op de Samsung Galaxy S9 aanbieden. Heeft u toch liever een wat uitgebreider toestel, dan informeren we u graag over de mogelijkheden om een 1 jarig abonnement op de Samsung Galaxy S9 Plus af te sluiten. Natuurlijk kunt u ook direct het eenjarig abonnement op de Samsung Galaxy S9 afsluiten. Als u meer informatie wilt zetten wij hierna de specificaties en de bijzonderheden van deze S9 op een rij.

Samsung Galaxy S9 specificaties

Als je een goedkoop Samsung Galaxy S9 abonnement vergelijken wilt, dan wil je natuurlijk ook wel weten welke eigenschappen dit toestel heeft. De S9 is een high-end smartphone met een 5,8 inch gebogen Super AMOLED beeldscherm met een hoge resolutie van 2960 x 1440 pixels (Quad HD +). De pixeldichtheid komt daarmee op 570 pixels-per-inch (PPI), waardoor je een zeer scherp beeld hebt met erg levendige kleuren. Naast een mooi beeldscherm heeft de Galaxy S9 ook andere goede specificaties: zo heeft het toestel een een 8-core Samsung Exynos 9810 processor, 4GB RAM en 64 GB opslagruimte welke nog uit te breiden is met een MicroSD kaart.

Met de Super Speed Dual Pixel 12MP camera met optische beeldstabilisatie zul je zeker mooie foto's kunnen maken. En ook als je van selfies houd, dan kun je mooie selfies maken met de Galaxy S9 dankzij de 8-megapixel camera op de voorkant van het toestel. De accu in de S9 heeft een capaciteit van 3000 mAh en is snel op te laden dankzij Quick Charge versie 2.0. Opladen kan niet alleen snel via een USB-C kabel, maar is ook draadloos mogelijk. Het toestel is verkrijgbaar in een aantal kleuren: midnight zwart, koraalblauw, lila-paars, Titaniumgrijs.

Wat je verder moet weten als je een 1 jarig abonnement op de Samsung Galaxy S9 overweegt

Er zijn diverse echte verbeteringen toegevoegd aan de S9. Hieronder zetten we kort op een rij wat je extra kunt verwachten.

Beveiliging S9
Bij de S8 zat de vingerafdruk op een onmogelijke plek bovenaan de achterzijde van de telefoon. Gelukkig zijn de vele klachten opgepakt want de vingerafdruksensor zit nu weer daar waar hij hoort, rechts onder de single camera. Compleet nieuw is de Intelligent Scan als ontgrendeling. Om hele gevoelige zaken (zoals banktransacties of betalen met jouw smartphone) extra veilig te houden heeft Samsung de Intelligent Scan ontworpen. Dit is een combinatie van een face vergrendeling en Irisscan.

Uiterlijk en formaat van de S9
Ondanks de ruim bemeten beeldschermen zijn deze telefoons toch compacter dan hun voorgangers. Dit komt vooral door verkleining van de onderste en bovenste lijst. Hoewel de verkleining maar 1,2 millimeter bedroeg lijkt het verschil visueel groter. Deze wijziging in uiterlijk is gelijk aangegrepen om deze telefoon ook uit te rusten met beter geluid. Dit door integratie van vooruit gerichte spiekers aan de bovenzijde van het toestel.

Nieuwe AR Emoji's
Door middel van Argumented Reality biedt de S9 je de mogelijkheid om je eigen emoji's te maken. Je kunt kiezen voor een cartoon-achtig ontwerp. Misschien is de tweede optie nog leuker, die biedt je de mogelijkheid om een emoji te maken op basis van foto's. Zo kun je de foto's van je vrienden bewerken en voor iedere vriend een eigen emoji maken.

Bixby en koppeling met Dex Pad
Om de beleving met jouw telefoon helemaal compleet te maken kun je de S9 ook koppelen aan de Dex Pad. Hiermee kun je jouw telefoon gebruiken om een monitor te besturen. Net zoals Siri en Google assistant heeft ook Samsung een eigen spraak assistent, Bixby. Met de Samsung 9S kun je uiteraard gebruik maken van deze assistent. Zo kun je, door jouw telefoon op eten te richten, exact de ingrediënten en calorieën achterhalen. Makkelijk bij een allergie en gelukkig niet verplicht als je een keer een vette hap wil scoren. Kortom, met een 1 jarig abonnement op de Samsung Galaxy S9 ben je helemaal up-to-date.

Specificaties

Fabrikant: Samsung
Toestel: Galaxy S9
Catalogusprijs: €675,-
Schermgrootte: 5,8 inch
Resolutie: 2960 x 1440
Android versie: 8.0 (Oreo)
Accu capaciteit: 3000 mAh
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 64 / 256 GB

Samsung Galaxy S9 met 1 jarig abonnement