Samsung Galaxy S9 Plus aanbiedingen

Samsung Galaxy S9 Plus met 1 jarig abonnement

Een 1 jarig abonnement op de Samsung Galaxy S9 Plus betekent in nog groter formaat genieten van al het moois dat Samsung aan innovaties in de Samsung S9 heeft doorgevoerd. Naast het grotere scherm zijn er nog een aantal opvallende verschillen. Zo is de batterij groter en het werkgeheugen sneller. Ook zijn de camera-opties van de Samsung Galaxy S9 Plus beduidend uitgebreider. In onderstaand overzicht zie je alle eigenschappen van dit toestel helder weergegeven zodat je zelf met de reguliere S9 kunt vergelijken. Je zult zien dat een 1 jarig abonnement op de Samsung Galaxy S9 Plus waar voor jouw geld biedt.

Voordelen Samsung Galaxy S9 Plus

De Galaxy S9 Plus heeft een groot scherm van 6,2". Dit scherm is een gebogen Super AMOLED scherm met een resolutie van 2960 x 1440 pixels, wat voor een zeer hoge pixeldichtheid zorgt van 529 pixels-per-inch. Daardoor is het beeld haarscherp en spatten de kleuren van het scherm.

Het toestel maakt gebruik van een Samsung Exynos 9810 octacore processor. Een 2,8 Ghz quad-core + een 1,7 Ghz quad-core processor zorgen samen dus voor maar liefst 8 cores / processoren. Samen met 6GB intern (werk)geheugen, een ARM Mali-G72 grafische kaart en 64GB opslag zorgt de aanwezige hardware er voor dat de Samsung S9+ een razendsnel toestel is.

De Samsung Galaxy S9 Plus heeft een 3500 mAh batterij welke je snel kunt opladen dankzij de aanwezige quick charge technologie. Opladen kan zowel via een usb-c kabel als draadloos. Verder heeft de smartphone een dubbele camera met optische beeldstabilisatie, waardoor je erg mooie foto's en video's kunt maken met je telefoon.

Naast de specificaties zijn er ook een aantal aspecten die sowieso opvallen of enige uitleg behoeven. Deze bespreken we hierna.

Camera en video

Wat direct opvalt zijn de uitgebreide camera's. Aan de achterkant van het toestel zijn er twee naar achteren gerichte camerasensoren - een groothoek van 12 MP en een telelens van 12 MP voorzien. Hiermee wordt fotograferen een feest. De combinatie van camera's zorgt er zelfs voor dat je tijdens het opnemen van een video tegelijk een 9 MP foto kunt nemen. Over video gesproken, de capaciteiten op dat gebied zijn niet mis: 2160p@60fps, 1080p@240fps en zelfs  720p@960fps bij slow motion.

Daarnaast kun je de camera gebruiken om de virtuele assistent Bixby aan het werk te zetten. Zo kun je de camera op een stukje tekst richten. Bixby zal het lezen en in de gewenste taal vertalen. Ook kan je Bixby door de AR-overlay gebruiken om bijvoorbeeld een koekje te scannen en zo direct de hoeveel calorieën jouw lekkernij bevat. Alsof dat nog niet genoeg is kun je jouw video-opname ook gebruiken om GIF's mee te generen. Effecten als doorlus of omkeren van elementen op de foto zijn gewoon mogelijk. Je kunt de GIF's zelfs gebruiken als achtergrond of snelkoppeling om met jouw vrienden te delen.

Overige eigenschappen

Uiteraard zijn op de Samsung Galaxy S9 Plus ook de overige technische innovaties zoals Bixby, Intelligent Scan en AR Emoji's verkrijgbaar. Als je snel jouw Samsung Galaxy S9 Plus jaarabonnement afsluit ben je direct klaar om ervan te genieten.

Specificaties

Fabrikant: Samsung
Toestel: Galaxy S9 Plus
Catalogusprijs: €975,-
Releasedatum: februari 2018
Schermgrootte: 6,2 inch
Resolutie: 2960 x 1440
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 3500 mAh
Werkgeheugen: 6 GB
Opslag: 64 / 256 GB

Samsung Galaxy S9 Plus met 1 jarig abonnement