Samsung Galaxy S8 aanbiedingen

Samsung Galaxy S8 met 1 jarig abonnement

De Samsung Galaxy S8 is in 2017 uitgekomen. Door allerlei innovaties is dit toestel een duidelijke trendbreuk met met eerdere versies van de Galaxy. Als je wilt bekijken of deze veranderingen van Samsung jou bevallen is het een uitstekend idee om een 1 jarig abonnement op de Samsung Galaxy S8 te nemen. Natuurlijk wil je goed voorbereid zijn bij de keuze voor jouw abonnement. Daarom hebben we de eigenschappen van dit toestel op een rij gezet en bespreken we de belangrijkste innovaties. Uiteraard kun je ook direct een abonnement afsluiten.

Eigenschappen Samsung Galaxy S8

Deze Samsung smartphone beschikt over een aantal goede specificaties, waaronder een Quad HD+ Super AMOLED display met een 2960 x 1440 resolutie. Dat klinkt misschien technisch, zeker als we gaan praten over de pixeldichtheid van 570ppi, maar het komt er op neer dat de Samsung Galaxy S8 een heel scherp beeld heeft met een mooie kleurweergave.

Qua snelheid is de Galaxy S8 misschien dan niet zo snel als modernere toestellen zoals de Galaxy S9 of de OnePlus 6, maar de kracht van het toestel mag niet onderschat worden. De octa-core processor in combinatie met 4GB werkgeheugen zorgen er voor dat het toestel niet snel vast zal lopen.

Wat betreft de batterijduur: het toestel beschikt over een 3000 mAh batterij welke snel kan worden opgeladen door middel van Quick Charge 2.0. De batterij zal dus al niet snel leeg gaan, maar zelfs als dit wel zo zou zijn dan kun je met een snellader binnen een korte tijd weer je toestel opladen. In de praktijk betekent dit dat je bij gemiddeld gebruik zo'n 84 uur met de telefoon kunt werken nadat je deze volledig hebt opgeladen. Door de ingebouwde quick charge 2.0 technologie heb je de telefoon volgens gebruikers in 1,5 uur opgeladen.

Ook handig: de Galaxy S8 heeft een IP-68 certificering, wat betekent dat het toestel stof- en waterbestendig. Dit is een moderne feature waarover helaas nog niet alle smartphones beschikken, maar dit toestel dus wel. Tevens is de Galaxy S8 voorzien van een USB-C connector; dit stelt je in staat om het toestel makkelijker en sneller op te laden, en is meer geschikt voor de toekomst aangezien steeds meer apparaten via USB-C gaan werken.

Het toestel wordt standaard geleverd met een oudere versie van het Android besturingssysteem, namelijk versie 7.0. De meeste kenners weten dat Android 7.0 Nougat inmiddels achterhaald is door Android 8.0 Oreo. Vanaf april 2018 is dit nieuwe systeem ook uitgerold voor de S8. Je kunt jouw toestel dus direct updaten zodra je het ontvangt.

Beeld en kleuren

Deze serie is door Samsung uitgebracht met een aparte beeldratio. Zij koos hiervoor omdat je op deze manier een groot scherm in smalle behuizing kunt gebruiken. Dit heeft als voordeel dat de telefoon nog steeds met 1 hand te besturen is. Juist deze bestuurbaarheid is ook de reden achter het licht gekromde scherm. Om jou zo veel mogelijk beeldscherm te bieden zijn de bedieningsknoppen van de voorzijde weg gehaald en vervangen door touch screen navigatietoetsen op het scherm. Deze toetsen verdwijnen uiteraard zodra je het hele scherm nodig hebt. Bij het 1 jarig abonnement op de Samsung Galaxy S8 kun je kiezen uit de kleuren 'Midnight zwart', 'Orchid grijs', 'Arctic zilver', koraalblauw, mat goud, roze en 'Burgundy rood'.

Veiligheid

Samsung heeft in dit toestel diverse veiligheidsopties ingebouwd. Zo kun je niet alleen met een pincode inloggen, maar bijvoorbeeld ook door een eigen patroon te tekenen. Daarnaast maakt zij gebruik van een vingerafdrukscanner. Ook opties als gezichtsherkenning en iris-identificatie zijn ingebouwd. Door de update naar Android Oreo zijn deze opties ook sterk verbeterd.

1 jarig abonnement Samsung Galaxy S8

Op basis van bovenstaande specificaties kunnen we concluderen dat je met de dit toestel een hele goede telefoon hebt om een jaar kennis te maken met de Samsung-technologie.

Bovendien kun je, omdat de Samsung Galaxy S9 inmiddels ook al verschenen is, een wel heel aantrekkelijke prijs verwachten. Ben jij er klaar voor om de gunstige prijs te bekijken?

Specificaties

Fabrikant: Samsung
Toestel: Galaxy S8
Catalogusprijs: €452,-
Schermgrootte: 5,8 inch
Resolutie: 2960 x 1440
Android versie: 7.0 (Nougat)
Accu capaciteit: 3000 mAh
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 64 GB

Samsung Galaxy S8 met 1 jarig abonnement