Samsung S7 aanbiedingen

Samsung Galaxy S7 met 1 jarig abonnement

De nieuwste high-end smartphone van Samsung is aangekondigd op 21 februari 2016 op het MWC in Barcelona. De opvolger van de radicaal andere S6 is meer een evolutie dan een revolutie. Samsung heeft geprobeerd om de zwakke punten van de S6 aan te pakken en naar de klantenwensen te luisteren, en de sterke punten te behouden. De prijzen van een 1 jaar abonnement Samsung Galaxy S7 zijn dan ook vergelijkbaar met die toen de S6 werd geintroduceerd.De

S7 lijkt erg op de S6

Verwacht geen grote veranderingen qua uiterlijk van de S7. Het uiterlijk van glas aan de voor- en achterkant is hetzelfde gebleven. Ook de metalen body blijft dezelfde premium gevoel houden. Wel is de achterkant nu licht gebogen, zoals bij de Note 5 ook het geval was. Hierdoor ligt de S7 wat prettiger in de hand dan bij de S6 het geval was. De vingerafdrukscanner aan de voorkant is nog steeds aanwezig.

Wat wel opvalt is dat de camera een stuk minder uitsteekt dan bij de S6. Dit komt deels doordat de S7 een klein beetje dikker is dan de S6, maar ook omdat de cameramodule dunner is geworden.

Samsung Galaxy S7

De S7 zal in Europa met de eigengemaakte processor van Samsung worden geleverd, de Exynos 8890. Deze chip beschikt over 8 rekenkernen met een maximale kloksnelheid van 2.2 GHz. Genoeg power voor alle games! De 4GB aan werkgeheugen zijn ook meer dan genoeg om talloze apps tegelijk te kunnen openen zonder enige vertraging en moeiteloos te kunnen multitasken.

Het scherm is hetzelfde formaat als vorig jaar, namelijk 5.1 inch. Dit is redelijk compact vergeleken met topmodellen van andere fabrikanten. De resolutie bedraagt 2560 x 1440, oftewel qhd. Zoals we van Samsung gewend zijn maakt dit scherm gebruik van de AMOLED-techniek. Hierdoor heeft het scherm een uitstekende kleurenweergave en zeer diep zwart.

De accu is heeft ook een flinke boost ontvangen naar 3000 mAh, waardoor je met gemak een hele dag kan halen met de S7. Wireless- en fastcharging ontbreken ook niet, waardoor je altijd even snel je S7 kan opladen. Enigszins onverwacht heeft de S7 geen USB Type-C, de nieuwste USB standaard. Hier heeft Samsung bewust voor gekozen om de S7 geschikt te houden voor hun Virtual Reality bril, de Gear VR.

Aan de camera is ook weer de nodige aandacht besteedt. De module beschikt over 12 megapixels. De pixelgrootte is groter geworden, waardoor de camera veel meer licht kan opvangen. Hierdoor zullen de foto's in donkere omstandigheden een stuk beter zijn dan bij andere Samsung smartphones. Ook is er aandacht aan de autofocus besteed, deze is ook sneller dan bij de S6 het geval was. En deze was al niet traag met het focussen!

Oud keert weer terug in een nieuw jasje

De Samsung Galaxy S7 zal in Europa alleen met 32 GB verkocht worden. Dit komt omdat, zoals bij de S5 ook het geval was, de Galaxy S7 over een sd-kaart beschikt. Samsung heeft geluisterd naar de vele klachten over het ontbreken hiervan op de S6 en heeft de feature weer toegevoegd aan de S7. Je kan via het sd-kaart slot je geheugen tot 200 GB uitbreiden.

Waar veel mensen ook blij mee zullen zijn, is dat de S7 waterbestendig is. De Galaxy S5 was ook al in zekere mate waterbestendig, maar hoe waren nog klepjes voor de poorten nodig. Dit is bij de S7 niet nodig. De S7 is ip68 gecertificeerd, wat inhoudt dat het toestel voor 30 minuten op een diepte van 3 meter kan liggen.

Enkele nieuwe trucjes in de softwareDe Galaxy S7 draait standaard op de nieuwste Androidversie, namelijk 6.0 Marshmallow. Samsung is bekend om de vele aanpassingen die ze maken aan Android. De laag die ze over Android leggen heet Touchwiz. Touchwiz is dit jaar niet veel verandert en bevat alleen wat andere kleuren dan bij 5.1 Lollipop het geval was. Een leuk trucje is het scherm die altijd aan staat. Hierdoor kan je snel de tijd of je agenda zien zonder het scherm aan te hoeven zetten. In combinatie met het AMOLED scherm, waar zwarte pixels uit zijn geschakeld als ze niet worden gebruikt, kost deze mogelijkheid bijna geen stroom.

De Samsung Galaxy S7 zal in 3 kleuren te krijgen zijn: zilver, zwart en goud. Vanaf €700 kan je deze high-end smartphone kopen. Wil je een Samsung Galaxy S7 met 1 jaar abonnement, vergelijk dan vooral hierboven en zoek de beste aanbieding.

Specificaties

Fabrikant: Samsung
Toestel: Galaxy Galaxy S7
Catalogusprijs: €700,-
Schermgrootte: 5,1 inch
Resolutie: 2560 x 1440
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 3000 mAh
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 32 GB

Samsung Galaxy S7 met 1 jarig abonnement