Samsung Galaxy S6 Edge aanbiedingen

Samsung Galaxy S6 Edge met 1 jarig abonnement

In tegenstelling tot wat we gewend zijn van Samsung hebben ze in 2015 niet 1 of 2, maar 3 modellen uitgebracht binnen de Galaxy S6 lijn. De normale Galaxy S6 hebben we al in een ander artikel uitgebreid besproken, dus dit keer gaan we het hebben over de Samsung Galaxy S6 Edge met 1 jarig abonnement.

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de telefoon een bijzondere feature. Het gaat in dit geval om het scherm dat krom loopt, zodat ook aan de zijkanten van het toestel scherm zit. Dit geeft het toestel een unieke uitstraling. Verder is de Galaxy S6 Edge gemaakt van metaal, waardoor het toestel zeer stevig aanvoelt.

Het toestel heeft met 5.1 inch een flink scherm, maar het toestel past nog wel in je broekzak. De resolutie is erg goed met 2560 bij 1440 pixels (Quad HD). Het toestel is natuurlijk voorzien van de nieuwste versie van Android: 5.0 Lollipop. Samsung heeft daarnaast als skin TouchWiz op het toestel gezet, waardoor er een aantal speciale functies in het toestel zitten.

De processor in het toestel is een 2.1 GHZ octacoreprocessor met 3 GB RAM. Natuurlijk heeft de smartphone twee camera's. De camera aan de achterkant van de S6 Edge is met 16 megapixels goed, maar niet bijzonder.

Al met al is een 1 jarig abonnement Samsung Galaxy S6 Edge een goede keus als je het leuk vindt om een bijzondere telefoon te bezitten en het niet erg vindt om daar ook een bepaalde prijs voor te betalen. Laat je echter niet te veel afleiden door het bijzondere scherm, want veel meer dan een leuke gimmick is het op dit moment niet.

Specificaties

Fabrikant: Samsung
Toestel: Galaxy Galaxy S6
Catalogusprijs: €700,-
Releasedatum: maart 2015
Schermgrootte: 5,1 inch
Resolutie: 2560 x 1440
Android versie: 7.0
Accu capaciteit: 2550 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 32 / 64 / 128 GB

Samsung Galaxy S6 Edge met 1 jarig abonnement