Samsung Galaxy S10 + 1 jarig abonnement

Over deze smartphone: de Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 met 1 jarig abonnement voorziet in de aanschaf van een topmodel. Het design is vernieuwd met dunne randen rond het scherm en veel fraaier dan de voorganger. Het scherm is waterdicht en voorziet in een superscherp QHD-beeld. De achterzijde is van een combinatie van glas en metaal gemaakt. De camera´s zijn er eveneens op vooruitgegaan met uitgebreide opties. Bovendien zijn er verschillende nieuwe features beschikbaar bij de keuze voor een Samsung Galaxy S10 met 1 jarig abonnement. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart en wit.

Specificaties Samsung Galaxy S10 met 1 jarig abonnement

De Samsung Galaxy S10 met een 1 jarig abonnement voorziet in een brede range aan specificaties. De smartphone is uitgerust met een ultrasonische geluidssensor en biedt de gelegenheid om het hele scherm als vingerafdrukscanner te gebruiken. Het Android Pie (9.0) systeem maakt dat de slimme software op een zuinige manier omgaat met de batterij. De One UI toepassing beschikt over een nachtmodus. De voorzijde van het toestel beschikt over een frontcamera voor gezichtsherkenning. De accucapaciteit is groot met een 3400 mAh accu en de accu laadt bovendien snel op. Het draadloos opladen is sterk verbeterd.

Instant selfies en driedubbele camera

De achterzijde van de Samsung Galaxy S10 is uitgerust met drie camera´s. Er is onder meer sprake van de toepassing van nieuwe filters. Bovendien is er een slow-motion feature De frontcamera voorop het toestel is ideaal om selfies mee te maken. Deze camera is als een klein gaatje in het scherm verwerkt. Er is dus geen sprake van een inkeping. De adviesprijs voor de verkoop van een los toestel is 899 euro voor de 128GB versie. De losse prijs voor een 512GB uitvoering is 1.149 euro. Profiteer van het voordeel de Samsung Galaxy S10 met 1 jarig abonnement af te sluiten.

Specificaties

Fabrikant: Samsung
Toestel: Galaxy S10
Catalogusprijs: €899,-
Releasedatum: februari 2019
Schermgrootte: 6,1 inch
Resolutie: 3040 x 1440 pixels
Android versie: 9.0
Accu capaciteit: 3400 mAh
Werkgeheugen: 8 GB
Opslag: 128 of 512 GB

Samsung galaxy S10 met 1 jarig abonnement