Samsung Galaxy Note 9 abonnement vergelijken

Samsung Galaxy Note 9 met 1 jarig abonnement

Wanneer je op zoek bent naar een toestel voor een nieuw 1 jarig abonnement, heb je ontzettend veel keuze. Toch komen de meeste mensen bijzonder genoeg altijd weer bij de twee grootste merken uit: Samsung of iPhone. In 2018 hebben beide fabrikanten opnieuw hun best gedaan om de meest geweldige toestellen uit te brengen. Bij Samsung is het grote vlaggenschip van 2018 zonder twijfel de Galaxy Note 9. Wanneer je voor deze smartphone kiest in combinatie met een 1 jarig abonnement weet je zeker dat je beschikt over één van de allerbeste smartphones die op dit moment te verkrijgen zijn. De combinatie tussen een premium design, uitstekende camera en een zeer krachtige binnenkant zorgt ervoor dat je gegarandeerd plezier gaat beleven aan je telefoon.

Design

Het design van de Samsung Galaxy Note 9 is opnieuw indrukwekkend te noemen. Het 6.4 inch scherm is iets groter geworden en beschikt over 2960 bij 1440 pixels. Er zijn hele kleine randen onder en boven het beeld te vinden. De achterkant van het toestel is gemaakt van glas, maar voor de stevigheid wel omgeven door een metalen frame. Natuurlijk is er aan de zijkant van het toestel ook ruimte voor de S Pen, die overigens ook sterk verbeterd is. Zo beschikt de pen over een knopje en bluetooth waardoor de mogelijkheden enorm zijn uitgebreid. Het knopje kan bijvoorbeeld gebruikt worden om vanaf een afstand foto's te nemen of om een specifieke app te openen.

Accu

De accu van deze nieuwe smartphone is ook het vermelden meer dan waard. Zeker als we deze vergelijken met zijn voorganger. De accu is er namelijk sterk op vooruit gegaan. Wanneer je kiest voor een Samsung Galaxy Note 9 in combinatie met een 1 jarig abonnement, weet je vrijwel zeker dat je de dag zonder problemen doorkomt. De accu heeft namelijk een capaciteit van 4000mAh. De smartphone kan overigens ook draadloos worden opgeladen en beschikt over een usb-c-poort.

Snelst mogelijke hardware

De Samsung Galaxy Note 9 onderscheidt zich verder van andere toestellen doordat het over de allersnelste hardware beschikt van dit moment. Grote kracht achter deze prestatie is de Exynos 9810-chip die door Samsung zelf is ontwikkeld in combinatie met 6GB RAM en een minimum van 128GB opslagruimte. Ideaal als je graag veel apps, foto's, video's en muziek op je smartphone wil opslaan. Er is namelijk ruimte genoeg beschikbaar. Het is overigens ook goed nieuws voor de mensen die series en films van streamingsdiensten als Netflix en Videoland willen downloaden om offline te kijken. De prestaties van de telefoon zijn dan ook meer dan goed te noemen en er zijn nauwelijks problemen te verwachten.

Besturingssysteem

Zoals we gewend zijn van Samsung, draait ook dit nieuwe grote vlaggenschip van de fabrikant op Android. Standaard geldt daarbij Android 8.1 Oreo, al heeft Samsung er wel voor gekozen om de Experience-skin van eigen fabricage eroverheen te zetten. Daardoor verandert er vooral visueel behoorlijk veel. Het is echter zeer overzichtelijk en ziet er verder goed afgewerkt uit. Komt nog eens bij dat er iedere maand opnieuw beveiligingsupdates komen waardoor je gegevens een stuk veiliger zijn. Wanneer je over een Samsung Galaxy Note 9 met een 1 jarig abonnement beschikt, zal het overigens niet blijven bij deze versie van Android. Waarschijnlijk zal de smartphone namelijk worden bijgewerkt naar Android 9.0 Pie, wat alleen maar voordeel betekent voor de gebruikers.

Specificaties

Fabrikant: Samsung
Toestel: Galaxy Note 9
Catalogusprijs: €1000,-
Releasedatum: augustus 2018
Schermgrootte: 6,4 inch
Resolutie: 2960 x 1440
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 4000 mAh
Werkgeheugen: 6 of 8 GB
Opslag: 128 of 512 GB

Samsung Galaxy Note 9 abonnement 1 jaar