Samsung Galaxy J7 abonnement vergelijken

Samsung Galaxy J7 bij 1-jarig contract

Wanneer je een 1 jarig abonnement wil gaan afsluiten, mag je daar meestal een smartphone bij kiezen. Er zijn heel veel verschillende smartphones beschikbaar. Alleen al een grote fabrikant als Samsung heeft talloze verschillende modellen. De Samsung Galaxy J7 die in 2017 uitkwam, is één van deze modellen. Het is een goedkopere variant van de vlaggenschepen van deze fabrikant en heeft toch uitstekende specificaties. Zo beschikt de smartphone over een metalen behuizing en een prima 5.5 inch Amoled-scherm. En dankzij de grote accuhoef je niet bang te zijn dat je gedurende de dag zonder stroom komt te zitten. Natuurlijk heeft de telefoon daarnaast ook nog eens allerlei handige extra's zoals een vingerafdrukscanner. Wil je wellicht een 1 jarig abonnement afsluiten met een Samsung Galaxy J7 maar wil je er eerst meer over weten? Lees dan snel verder!

Behuizing

De behuizing van deze smartphone is zonder meer sterk en mooi te noemen. De Galaxy J7 beschikt namelijk over een volledige metalen behuizing die er niet alleen luxe en premium uitziet, maar ook nog eens zo aanvoelt. De behuizing is vanzelfsprekend goed afgerond waardoor het geheel een luxueuze uitstraling geeft, maar ook goed in de hand ligt. De smartphone is overigens ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Je kunt kiezen uit goud, blauw, zwart en roze.

Indrukwekkend scherm

Ook het scherm van de Galaxy J7 maakt bij de meeste mensen behoorlijk veel indruk. De smartphone die onder andere in combinatie met een 1 jarig abonnement te verkrijgen is, is namelijk uitgerust met een uitstekend 5.5 inch scherm. De resolutie van dit scherm is 1920 bij 1080 pixels en het is uitgerust met het bekende AMOLED-paneel. Dat heeft tal van voordelen. Zo beschikt het scherm over een geweldig contrast en zijn de kleuren gigantisch scherp. In combinatie met het formaat van het scherm is de smartphone perfect geschikt om filmpjes mee te bekijken.

Besturingssysteem

Natuurlijk weten we inmiddels allemaal wel dat dat Samsung gebruik maakt van Android. In de loop der jaren heeft de fabrikant echter ook een eigen schil ontwikkeld die over Android wordt heen gelegd. Dat gebeurt ook bij de Samsung Galaxy J7. Deze smartphone draait dan ook op Android Nougat, dat het beste van beide werelden combineert. Je kunt gebruik maken van alle diensten van Google. Dankzij TouchWiz, zoals de eigenschil van Samsung heet, zijn er bovendien tal van extra handige opties en features toegevoegd.

Camera en accu

Voor de liefhebbers van het maken van foto's is dit overigens ook de perfecte smartphone. Met de Galaxy J7 kun je namelijk geweldige foto's maken dankzij de 13-megapixelcamera die zowel aan de voorkant als aan de achterkant aanwezig is. Je kunt dus altijd de meest bijzondere momenten direct vastleggen. Voor al deze features heb je natuurlijk wel een goede accu nodig en dat zit bij deze telefoon el goed. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een accu met een capaciteit van 3600mAh. Deze is bij uitstek geschikt voor mensen die hun smartphone intensief gebruiken en niet meerdere keren per dag op kunnen laden.

Alternatieven voor de J7

Ben je er nog niet helemaal over uit of je voor de Galaxy J7 wilt gaan? Andere aanraders van Samsung in deze prijscategorie zijn o.a. de Galaxy A8 en de Galaxy J6. Of als je ook open staat voor andere merken: de Xiaomi Mi A2 of de Huawei P Smart.

Specificaties

Fabrikant: Samsung
Toestel: Galaxy J7
Catalogusprijs: €309,-
Releasedatum: juni 2017
Schermgrootte: 5,5 inch
Resolutie: 1920 x 1080
Android versie: 7
Accu capaciteit: 3600 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 16 GB

Galaxy J6 met 1 jarig Samsung abonnement