Samsung Galaxy A8 aanbiedingen

Samsung Galaxy A8 met 1 jarig abonnement

Begin 2018 lanceerde Samsung haar nieuwste versie van de Galaxy A8. De originele Galaxy A8 kwam in 2015 uit. Dit toestel bleek door haar prijs/kwaliteit verhouding een enorm succes. Daarom besloot men om in 2016 een vernieuwde versie onder dezelfde naam te lanceren. Klaarblijkelijk was deze aanpak succesvol, want begin dit jaar werd de 2018-versie gelanceerd. Een 1 jarig abonnement Samsung Galaxy A8 biedt je dus een vertrouwd toestel zonder kinderziektes met de allernieuwste techniek. Klinkt aantrekkelijk, toch? Wij zetten de bijzonderheden op een rij.

Voordelen Samsung Galaxy A8 (2018)

Zoals we aangaven zijn alle technische mogelijkheden aangepast aan de standaard van nu. Zo heeft de Galaxy A8 een 5,6 inch Super AMOLED beeldscherm met een zeer hoge pixeldichtheid van 441 pixels-per-inch (PPI). De schermresolutie is 2220 x 1080 pixels. De smartphone is standaard voorzien van Android 8.0 en bied met 4GB werkgeheugen en 32- of 64GB opslagruimte voldoende snelheid voor de meeste gebruikers.

Upgrades voor de Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8 met Android Oreo 8.0
Hoewel Android Oreo begin dit jaar ook al beschikbaar was is deze telefoon op de markt gebracht met Android 7.1.1 Nougat. Dit was bij de lancering één van de grootste kritiekpunten. Inmiddels is dit punt verwerkt. Samsung heeft de update naar Android 8.0 Oreo inmiddels ter beschikking gesteld. Tegelijk met deze update krijgt jouw telefoon ook de beschikking over een aantal nieuwe mogelijkheden.

Beter cameragebruik en geluid

Zo is er bij gebruik van de hoofdtelefoon de mogelijkheid om te kiezen voor Dolby Atmos. Hiermee hoor je het geluid alsof het aan jou voorbij komt. Ook is de camera app interface geheel vernieuwd.  Wanneer je de camera gebruikt kun je aan de linkerkant direct de instellingen kiezen. Je hoeft dus niet meer op zoek naar het menu instellingen met het risico dat je jouw allermooiste fotomoment kwijt bent.

1 jaar abonnement met Samsung Galaxy A8, het proberen waard

Met deze vertrouwde telefoon in een technisch up-to-date jasje kun je met een gerust hard proberen of een 1 jaar abonnement met Samsung Galaxy A8 inderdaad brengt wat je van Samsung en de provider verwacht. De prijs mag het punt niet zijn. Kijk zelf maar.

Specificaties

Fabrikant: Samsung
Toestel: Galaxy Galaxy A8
Catalogusprijs: €500,-
Releasedatum: december 2017
Schermgrootte: 5,6 inch
Resolutie: 2220 x 1080
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 3000 mAh
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 32 / 64 GB

Samsung Galaxy A8 met 1 jarig abonnement