OnePlus 6 aanbiedingen

OnePlus 6 met 1 jarig abonnement

OnePlus is een van de nieuwe grote Chinese smartphone ontwikkelaars die de West-Europese markt stormachtig verovert. Dat kan ook haast niet anders als je de premium specificaties afzet tegen de budgetprijs. Bovendien staat OnePlus bekend om haar zeer mooie ontwerpen. Deze reputatie heeft zij met de OnePlus 6 (uitgebracht in mei 2018) weer volledig waargemaakt. De keuze voor een 1 jarig abonnement met OnePlus 6 kunnen we dan ook van harte aanbevelen.

Voordelen OnePlus 6

In de inleiding bespraken we de premium specificaties. De OnePlus 6 is een moderne smartphone welke in mei 2018 is geintroduceerd en welke concurreert met de "vlaggenschepen" van andere fabrikanten zoals de Galaxy S9 en iPhone X. Hoewel het toestel over een groot beeldscherm van 6,28 inch (1080 x 2280 pixels) beschikt, vallen de afmetingen relatief mee: 155,7mm hoog, 75,4mm breed en 7,75mm dik.

Hoewel het gewicht van 177 gram misschien niet zwaar lijkt, voelt het toestel in de hand zeker weten premium aan. Ook over de batterijduur hoef je je geen zorgen te maken: de 3300 mAh batterij houd het lang uit, en dankzij de Dash Charge technologie van OnePlus zal je toestel sowieso in zeer korte tijd weer opgeladen zijn.

De OnePlus 6 - welke in combinatie met een 1 jarig abonnement te krijgen is in de kleuren Mirror Black, Midnight Black en Silk White - bevat 6 tot 8GB intern geheugen (RAM) en 64 tot 256GB opslagruimte. De Qualcomm Snapdragon 845 chipset in combinatie met de 2.8Ghz octa-core processor zorgen er voor dat al je apps vloeiend draaien en dat je telefoon niet vast zal lopen.

Houd je van foto's maken? De dubbele camera op de achterkant (16 megapixel + 20 megapixel) zorgt er voor dat je onwijs scherpe foto's kunt maken waar zelfs diepte in zichtbaar is, een effect dat je normaal alleen hebt als je een foto maakt met een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Ook de secundaire 16 megapixel camera op de voorkant van de OnePlus 6 schiet mooie plaatjes, perfect voor selfies bijvoorbeeld.

De opvallendste verbeteringen

Ten opzichte van haar voorgangers zoals de OnePlus 3T en de OnePlus 5, is bij de OnePlus 6 vooral het uiterlijk herzien. De glazen behuizing en het gebruik van de even geliefde als gehate Notch zorgt dat de telefoon volledig aansluit bij de trends voor 2018 in ontwerp voor smartphones. Dit zie je ook terug aan de achterzijde door de verticale cameraplaatsing met daaronder de vingerafdruksensor. Origineel is het feit dat je de Notch kunt verbergen in een zwart balkje op het scherm zodat deze niet meer opvalt en er een brede bovenlijst ontstaat waarin de tijd en hoeveelheid batterij-capaciteit wordt getoond.

Een officiële IP-certificatie ontbreekt, maar de fabrikant claimt dat het toestel wel degelijk waterdicht is. Voor deze zekerheid zouden we de OnePlus 6 beschouwen als spatwaterdicht. Daarmee kan een drupje vocht geen kwaad, maar is zwemmen met de telefoon niet aan te raden.

Echt prettig is de 'face unlock'. Deze optie voor gezichtsherkenning is zo snel en zo gevoelig dat jouw gezicht al herkend wordt voor je het inlogscherm ziet. Samen met de, eerlijk is eerlijk, wat onhandig geplaatste vingerafdruksensor kun je zo veilig telefoneren, fotograferen en filmpjes opnemen en bewaren.

Door de sterke hardware die gebruikt wordt is de OnePlus 6 bovendien 1 van de snelste Android-smartphones van het moment.

1 jarig abonnement met OnePlus 6?

Na zoveel argumenten vragen wij ons af: "waarom zou je het niet doen, zo'n 1 jarig abonnement met OnePlus 6?"

Specificaties

Fabrikant: OnePlus
Toestel: 6
Catalogusprijs: €569,-
Schermgrootte: 6,28 inch
Resolutie: 1080 x 2280
Android versie: 8.1 (Oreo)
Accu capaciteit: 3300 mAh
Werkgeheugen: 6 / 8 GB
Opslag: 64 / 128 / 256 GB

OnePlus 6 met 1 jarig abonnement