OnePlus 2 aanbiedingen

OnePlus 2 met 1 jarig abonnement

Net als het eerste toestel van het Chinese merk OnePlus, is de OnePlus 2 bedoeld als mid- to highend smartphone voor een scherpe prijs. Door de grote populariteit van de eerste OnePlus in Nederland is Nederland ook een van de eerste landen geworden waar de OnePlus 2 binnen Europa is uitgekomen. Zodra er 1 jarige OnePlus 2 abonnementen beschikbaar zijn kun je die hier vergelijken.

Specificaties OnePlus 2

De OnePlus 2 is door de goede specificaties al vaker genoemd als ware smartphone killer. Hoewel het moeilijk zal zijn om met een OnePlus 2 abonnement de echte high-end toestellen te verslaan komt het toestel wel aardig in de buurt. Het formaat is redelijk groot met 5,5 inch. Een minpunt op dat gebied is de kwaliteit van het scherm. In plaats van een QHD-resolutie is er namelijk gewoon weer gekozen voor een Full-HD resolutie van 1080 bij 1920 pixels. De reden hiervoor is dat het verschil met het blote oog bijna niet te zien is. Om het toestel goedkoop te houden is er dus gekozen voor Full-HD. Het toestel draait natuurlijk weer op Android en is in twee uitvoeringen te verkrijgen. Een 16GB OnePlus 2 en een 64GB OnePlus 2 versie. De processor in de OnePlus 2 is een Snapdragon 810, maar die draait niet op volle kracht om de hitte te beperken. Bijzonder is verder het grote RAM geheugen van maar liefst 4GB. Voor de meeste gebruikers waarschijnlijk onnodig veel, maar voor intense multi-taskers altijd mooi meegenomen. Dan de camera: de OnePlus 2 is voorzien van een 13-megapixelcamera camera en is in staat om 4K-resolutie opnames te maken. In principe is de camera gelijk aan die van de vorige OnePlus versie, alleen is er autofocus met laser aan toegevoegd. Zo kan je sneller scherpstellen en heb je ingebouwde optische beeldstabilisatie. Natuurlijk heeft de OnePlus 2 ook 4G ondersteuning, maar dat is tegenwoordig niet meer bijzonder.

Conclusie OnePlus 2 abonnement

Al met al is een 1 jarig OnePlus 2 abonnement absoluut een goede keuze. Met name als je veel waarde hecht aan de prijs-kwaliteit verhouding van je mobiele telefoon. De OnePlus 2 is namelijk simpelweg goed te noemen. Hecht je veel waarde aan het uiterlijk of de status van een bepaald merk, dan is een OnePlus 2 abonnement misschien minder geschikt.

Specificaties

Fabrikant: OnePlus
Toestel: 2
Catalogusprijs: €410,-
Releasedatum: december 2015
Schermgrootte: 5,5 inch
Resolutie: 1920 x 1080 pixels
Android versie: 6.0
Accu capaciteit: 3300 mAh
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 64 GB

OnePlus met 1 jarig abonnement