OnePlus 7 Pro aanbiedingen met 1 jarig abonnement

Over deze smartphone

In mei 2019 heeft OnePlus 2 nieuwe high-end smartphones op de markt gebracht: de OnePlus 7 Pro en OnePlus 7. De Pro variant is de beste telefoon die men tot nu toe gemaakt heeft, en dit model kun je nu al kopen in combinatie met een 1 jarig abonnement. Laten we naar de details van dit nieuwe vlaggenschip kijken:

Waarom zou ik de OnePlus 7 Pro kopen?

Sinds de introductie van de One in 2013 staat smartphonefabrikant OnePlus bekend als een prijsvechter. Hoewel de afgelopen jaren de prijs van de smartphone van deze fabrikant flink gestegen is, zijn de specificaties van de telefoons altijd op-en-top geweest. Zo ook voor de nieuwe OnePlus 7 Pro: het toestel kan zich gemakkelijk meten met andere flagship phones zoals de Galaxy S10 en de iPhone XS. Sterker nog; in veel opzichten is de 7 Pro zelfs een betere smartphone.

Het beeldscherm van deze smartphone heeft bijvoorbeeld een frequentie van 90 hertz, wat 50% sneller is dan standaard smartphone displays met een frequentie van 60 hertz. In combinatie met het gloednieuwe 6,67 inch OLED beeldscherm met QHD+ resolutie bezorgt de OnePlus 7 Pro je dus meer vloeiende beelden met een betere kleurweergave en een hoger contrast.

De 7 Pro is voorzien van een extreem snelle Qualcomm Snapdragon 855 chipset in combinatie met 6 tot 12 GB werkgeheugen, waardoor deze smartphone erg snel in gebruik is. Zelfs als je bijna alle apps die je regelmatig gebruikt tegelijkertijd geopend hebt op je smartphone kun je er op rekenen dat je nieuwe OnePlus 7 Pro moeiteloos zijn werk blijft doen.

Voor wie graag mooie foto’s maakt heeft de nieuwe OnePlus 7 Pro camera meer dan genoeg te bieden: op de achterkant van de smartphone zijn 3 verschillende cameralenzen aanwezig welke er samen voor zorgen dat jouw foto’s altijd haarscherp en kleurrijk zijn. Bovendien kun je met de camera van deze telefoon 3x optisch inzoomen, wat betekent dat je kunt inzoomen zonder verlies van beeldkwaliteit (zoals met digitaal inzoomen wel het geval is).

Tot slot is de kans dat je een powerbank nodig hebt op vakantie of op een festival om je telefoon op te laden ineens een stuk kleiner: de telefoon is namelijk voorzien van een 4000 mAh batterij welke zeker anderhalve dag mee moet gaan, en als je de telefoon wilt opladen dan is de batterij al binnen 20 minuten voor 50% opgeladen dankzij de nieuwe Warp Charge technologie van OnePlus.

Specificaties

Fabrikant: OnePlus
Toestel: 7 Pro
Catalogusprijs: €769,-
Releasedatum: mei 2019
Schermgrootte: 6,67 inch
Resolutie: 3120 x 1440 pixels
Android versie: 9.0
Accu capaciteit: 4000 mAh
Werkgeheugen: 6, 8 of 12 GB
Opslag: 128 of 256 GB

OnePlus 7 Pro met 1 jarig abonnement