OnePlus 6T + 1 jarig abonnement

Over de OnePlus 6T smartphone

De OnePlus 6T met 1 jarig abonnement biedt een voordelige optie om een uitstekende smartphone in het bezit te krijgen. Het is een van de goedkopere high-end smartphones die als instapmodel op de markt beschikbaar zijn. Dat het toestel in de high-end klasse valt, is onder meer te danken aan de combinatie van het OLED scherm, uitstekende accuduur en snelle prestaties. Het scherm is groter dan de voorganger en de accu eveneens. Dat levert extra gebruikerstijd op. Binnen een half uur is de accu weer volledig op te laden. De OnePlus 6T met 1 jarig abonnement biedt nog veel meer voordelen dankzij de vele specificaties.

Specificaties OnePlus 6T met 1 jarig abonnement

De OnePlus 6T met 1 jarig abonnement draait op het Android 9.0 Pie besturingssysteem. Het toestel beschikt over een 3700 mAh accu en heeft een schermgrootte van 6.41 inch. De vingerafdrukscanner Screen Unlock bevindt zich onder het scherm. Overigens is bij de OnePlus 6T de 3,5 mm jack verdwenen. Het is mogelijk om draadloze oordoppen te gebruiken of de bijgeleverde adapter. Het werkgeheugen van de OnePlus 6T is 6GB of 8GB en de opslag is 128GB en er is sprake van de toepassing van de Snapdragon 845 chip.

Dubbele camera achterop

De OnePlus 6T beschikt over een dubbele camera achterop en heeft eveneens een selfiecamera. Aan de achterzijde is er sprake van een 16 megapixel en 20 megapixel camera. Bij dit toestel is er sprake van een vernieuwing in de vorm van een nachtmodus. Hierdoor is het mogelijk om in het donkere betere foto´s te schieten. De prijs voor een los toestel komt uit op 559 euro. De OnePlus 6T met 1 jarig abonnement aanschaffen biedt echter uitkomst om niet in één keer veel te betalen. Er is keuze uit de kleur mat zwart en glanzend zwart.

Specificaties

Fabrikant: OnePlus
Toestel: 6T
Catalogusprijs: €529,-
Releasedatum: november 2018
Schermgrootte: 6,41 inch
Resolutie: 2340 x 1080pixels
Android versie: 9.0
Accu capaciteit: 3700 mAh
Werkgeheugen: 6, 8 of 10 GB
Opslag: 128 of 256 GB

OnePlus 6T