1 jarig abonnement OnePlus

OnePlus is een relatief nieuwe smartphonefabrikant welke sinds eind 2013 actief is. Het eerste toestel van de fabrikant, de OnePlus One, was meteen een hit: de One was zo populair dat het alleen mogelijk was om de telefoon te kopen als je hiervoor een uitnodiging had gekregen. Sinds de One heeft OnePlus meerdere succesvolle telefoons gereleased, welke allemaal hetzelfde kenmerk hebben: premium features voor een betaalbare prijs.

OnePlus is gevestigd in Shenzhen in China en is onderdeel van Oppo Electronics Corporation. Oppo staat al sinds 2004 bekend als een fabrikant van kwalitatief goede consumentenelectronica. In juni 2016 was Oppo zelfs de grootste smartphone maker in China, met meer dan 200.000 winkels welke telefoons van dit merk verkochten.

Het motto van Oppo-dochter OnePlus is “never settle”. Hiermee wil OnePlus benadrukken dat hun producten geen compromissen bevatten: alles moet goed zijn. Dit is ook terug te zien aan de benchmarks gebruikerservaringen van de diverse OnePlus smartphones. Wat betreft benchmarks zie je vaak dat OnePlus toestellen beter presteren dan vergelijkbare “flagship phones” van grote fabrikanten zoals Samsung en Apple. Ook qua klanttevredenheid doet OnePlus het heel goed en dat is vrij logisch: een OnePlus 6 is bijvoorbeeld zo’n 40% goedkoper dan een iPhone X, terwijl de performance en functionaliteit van beide toestellen vergelijkbaar is.

Op 1jarigabonnement.nl vergelijk je iedere OnePlus 1 jaar aanbieding: wij vergelijken de prijzen bij alle providers en sorteren zodoende de beste aanbiedingen voor iedere OnePlus smartphone op basis van een 1 jarig abonnement.

Want waarom zou je een contract voor 2 jaar afsluiten, als je ook iedere 12 maanden een nieuwe OnePlus kunt krijgen voor een goede prijs? Precies, dus vergelijk nu alle OnePlus 1 jaar contract aanbiedingen via de bovenstaande vergelijker.

OnePlus aanbiedingen