DoorDe Redactie / Aankondigingen / 0 Commentaren

Nieuwe iPhones met 1 jarig abonnement: XS, XS Max en XR

Apple introduceert 3 nieuwe iPhones: iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR.

Nieuwe iPhones

Het najaar is altijd een belangrijk moment voor de Apple liefhebbers. Niet alleen komen er dan meestal nieuwe modellen uit, er worden ook nog eens nieuwe iPhones aangekondigd. Voor sommige is dat belangrijk nieuws omdat de keuze voor een abonnement er vanaf hangt. Je kunt bijvoorbeeld door de aankondiging van je droomtoestel kiezen voor een 1 jarig abonnement zodat je het nieuwe toestel ook direct weer kunt aanschaffen. Ook in 2018 werden er in weer nieuwe iPhones aangekondigd. Apple heeft inmiddels medegedeeld dat er maar liefst drie nieuwe toestellen gaan verschijnen. Maar over welke iPhones gaat het dan eigenlijk en wanneer kunnen we deze precies verwachten? Hieronder lees je er alles over!

iPhone XS

Apple iPhone XSDe iPhone XS beschikt over een OLED-scherm van 5.8-inch en zal vanaf het najaar van 2018 in de winkel te koop zijn. Het nieuwe model iPhone is gebaseerd op de reeds bestaande en zeer populaire iPhone X. Er zijn natuurlijk wel een paar verbeteringen aan het toestel aangebracht. Het uiterlijk is nagenoeg hetzelfde als zal dit model ook in goudkleurige uitvoering beschikbaar zijn. Er is een stalen rand rondom het scherm aangebracht voor een betere bescherming. Aan de achterkant is de XS voorzien van een dubbele camera en aan de voorkant is een TrueDepth-camera ingebouwd.

De home knop is verdwenen, in plaats daarvan kan het toestel ontgrendeld worden met Face ID. De XS is nog waterbestendiger geworden en vooral aan de binnenkant zijn veel verbeteringen te vinden. Er is een nieuwe A12 Bionic-chip ingevoegd met een 4-core GPU en 6-core CPU. Daarbij is een uitstekende verdeling gemaakt tussen energiezuinige cores en snelle cores. Het is trouwens de allereerste 7-nanometerchip die maar liefst de helft keer zo snel is als de A11. De iPhone XS zal in Nederland rond de 1150 euro kosten.

iPhone XS Max

Wanneer je van een grote iPhone houdt, kun je het beste kiezen voor een iPhone XS Max in combinatie met een 1 jarig abonnement. Deze smartphone is net als de XS een verbeterde versie van de iPhone X. Het verschil is dat de XS Max een stuk groter is. De smartphone beschikt bijvoorbeeld over een 6.5-inch OLED-scherm. Daarnaast zijn de schermranden ene stuk smaller. Het wordt door Apple gepresenteerd als het absolute topmodel van het jaar 2018. Ergens in het najaar van dat jaar zal de smartphone in de winkel te koop zijn. De prijs zal, uitgaande van een model met 64GB rond de 1260 euro liggen. Het verschil met de iPhone XS is voornamelijk het uiterlijk. Aan de binnenkant zijn beide smartphones vrijwel identiek. Het scherm beschikt over 2688 bij 1242 pixels en 458 ppi. Het fijne van het scherm is bovendien dat het ondersteuning biedt voor HDR10 en Dolby Vision.

iPhone XR

Apple iPhone XR met 1 jarig abonnementDe derde smartphone die tijdens het Apple Event werd aangekondigd is de iPhone XR. Ook dit toestel zal in het najaar verschijnen en het is nóg groter dan de XS Max. Het toestel beschikt namelijk over een Lcd-scherm van maar liefst 6.1 inch. Daarnaast heeft de smartphone Face ID. Eigenlijk kun je deze smartphone ook zien als de minder dure versie van de iPhone X.

Het design ziet er grotendeels hetzelfde al zijn er drie belangrijke verschillen. De iPhone XR heeft geen 3D Touch, geen dubbele camera én geen OLED-scherm. Dit zal er uiteraard wel voor gaan zorgen dat de iPhone een stuk goedkoper is. De prijs van de iPhone XR met 64GB zal ongeveer 860 euro zijn.

Wil je een van deze nieuwe iPhone modellen bestellen? Zeer binnenkort zullen we aanbiedingen voor deze iPhones met 1 jarig abonnement op onze website plaatsen.