Motorola Nexus 6 aanbiedingen

Motorola Nexus 6 met 1 jarig abonnement

De Motorola Nexus 6 is op moment van schrijven de nieuwste Nexus die Google heeft uitgebracht. Waar de Nexus 5 werd geproduceerd door LG is dit keer dus gekozen voor een samenwerking met Motorola. Bij elke nieuwe Nexus released Google een nieuwe versie van Android. Kies je voor een 1 jarig Nexus 6 abonnement? Dan kies je voor een van de beste telefoons van het moment met de nieuwste Android software. Omdat je natuurlijk niet te veel wilt betalen kun je hier Motorola Nexus 6 abonnementen vergelijken.

Eigenschappen Nexus 6

De Nexus toestellen hebben altijd top-end specificaties en dat is bij de Motorola Nexus 6 specificaties niet anders. De Nexus 6 heeft een groter en beter scherm gekregen dan zijn voorganger. Het Amoled scherm is namelijk maar liefst 6 inch groot met een QHD-resolutie van 1440x2560 pixels. Onder de motorkap is een 2.7 Ghz quad-core processor te vinden met 3GB RAM. Het internet geheugen is niet uit te breiden, maar met standaard 32GB is dat in principe ook niet nodig. Met 32GB aan geheugen kan je in ieder geval onbezorgd foto's maken met de 13 megapixel camera aan de achterkant en 2.1 megapixel camera aan de voorkant.

Ons advies

Een 1 jarig Motorola Nexus 6 abonnement is niet voor iedereen geschikt. Ten eerste is de telefoon door het 6 inch scherm erg groot, te groot als je je toestel graag in je broekzak draagt. Daarnaast zit het toestel wat betreft prijs in de high-end range, wil je gewoon een goedkope telefoon voor simpel dagelijks gebruik? Dan is de Nexus 6 niet geschikt voor jou.

Ben jij een echte Android gagdet liefhebber die zijn telefoon dagelijks intensief gebruikt? Dan is de Nexus 6 zeker een goede keus. Het toestel kan technisch gezien goed meekomen met de concurrentie, maar zit wat betreft prijs net wat lager. De prijs-kwaliteitverhouding van een 1 jarig Nexus 6 abonnement is dus erg goed. Vergelijk Nexus 6 abonnementen hierboven en kies het goedkoopste abonnement.

Nexus 6 in verschillende kleuren

Specificaties

Fabrikant: Motorola
Toestel: Nexus 6
Catalogusprijs: €699,-
Releasedatum: november 2014
Schermgrootte: 5,96 inch
Resolutie: 2560 x 1440 pixels
Android versie: 6.0
Accu capaciteit: 3220 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 64 GB

Motorola Nexus 6 met 1 jarig abonnement