Motorola New Moto G aanbiedingen

Motorola New Moto G met 1 jarig abonnement

Motorola was lange tijd niet meer populair in de smartphone markt. Toen Motorola werd overgenomen door Google en de Motorola Moto G lanceerde werd dit helemaal anders. De Motorola New Moto G met 1 jarig abonnement is de opvolger van deze zeer succesvolle Moto G. Bijzonder aan het toestel is dat je net als bij zijn voorganger geen oplader krijgt bij de aankoop. De Motorola New Moto G is namelijk zeer concurrerend op gebied van prijs, bezuinigen op het leveren van een accu was daarbij kennelijk nodig.

Eigenschappen Motorola New Moto G

Ondanks de zeer scherpe prijs is de New Moto G toch een zeer kwalitatieve telefoon. De specificaties zijn prima voor een middeklasse telefoon, wat ons betreft dus zeker een aanrader voor een 1 jarig abonnement. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat en een 1.2 Ghz processor met 1GB RAM-geheugen. Het scherm is 5.0-inch en heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Bijzonder aan het toestel is het feit dat hij ondersteuning heeft voor dual sim. U kunt dus tegelijk 2 simkaarten gebruiken in deze telefoon. Een goede camera kan tegenwoordig natuurlijk ook niet meer ontbreken op een telefoon. De New Moto G beschikt over een 8-megapixel camera aan de achterkant en een 2-megapixel camera aan de voorkant.

Al met al een zeer goede telefoon die geschikt is voor de gemiddelde gebruiker die wel graag elk jaar een nieuw toestel wil hebben. Vergelijk de 1 jarige New Moto G abonnementen hier op 1jarigabonnement.nl en maak de beste keus! Of als je een nieuwer model zoekt, kijk dan eens bijvoorbeeld naar de Moto G5S.

Specificaties

Fabrikant: Motorola
Toestel: Nexus 6
Catalogusprijs: €699,-
Releasedatum: november 2014
Schermgrootte: 5,96 inch
Resolutie: 2560 x 1440 pixels
Android versie: 6.0
Accu capaciteit: 3220 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 64 GB

Motorola New Moto G (2015)