Motorola Moto X Style aanbiedingen

Motorola Moto X Style met 1 jarig abonnement

Hoewel Motorola de afgelopen jaren niet op de high-end smartphone markt heeft meegedaan in Nederland, doen ze nu met de Motorola Moto X Style een goede poging. De Motorola Moto X Style doet mee in de subtop, maar is wat betreft prijs/kwaliteit verhouding absoluut een topper. Motorola slaat met dit toestel een beetje de weg in van de Google met Nexus toestellen. Een kale versie van Android, goede specificaties en een scherpe prijs. Een 1 jarig Motorola Moto X Style abonnement kan dan ook zeker een goede keus zijn als je high-end specs wilt tegen een scherpe prijs.

Motorola Moto X Style eigenschappen

De laatste paar toestellen die Motorola heeft uitgebracht stonden niet bekend om de fantastische camera prestaties. Met deze Moto X Style heeft Motorola een goede poging gedaan hier een ommezwaai in te maken. Het toestel heeft namelijk een camera aan de voorkant van 5 megapixels met front-flits. Daarnaast heeft het toestel een camera aan de achterkant met maar liefst 21 megapixels. Bij een goede camera hoort natuurlijk ook een goed scherm. Deze is bij de X Style maar liefst 5.7 inch groot met een QHD-resolutie van 1440 x 2560 pixels. Voor ons persoonlijk te groot aangezien het toestel lastig met 1 hand te bedienen is. De processor in de Moto X Style is een Snapdragen 808 met vier cores van elk 1.4Ghz en twee van 1.8Ghz. Het werkgeheugen is tevens redelijk van formaat met 3GB. Omdat de camera hoge kwaliteit foto's maakt is er een ruim geheugen nodig. Standaard krijg je bij de Motorola Moto X Style dan ook 32 GB opslag, uitbreidbaar via MicroSD. Standaard komt de Motorola Moto X Style met Android 5.1, maar updates naar nieuwere versies van Android komen doorgaans snel.

Naast het mooie grote scherm aan de voorkant is het toestel ook aan de achterkant mooi afgewerkt. Motorola heeft diverse variaties in keuren en hout-afwerkingen. Het toestel is daarom relatief hip en de behuizing is bovendien spatwaterdicht.

Specificaties

Fabrikant: Motorola
Toestel: Moto X Style
Catalogusprijs: €499,-
Releasedatum: augustus 2015
Schermgrootte: 5,7 inch
Resolutie: 2560 x 1440 pixels
Android versie: 7.0
Accu capaciteit: 3000 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 32 GB

Motorola Moto X Style met 1 jarig abonnement