Motorola Moto E aanbiedingen

Motorola Moto E met 1 jarig abonnement

Motorola heeft de afgelopen jaren de trend gezet op het gebied van betaalbare smartphones. De Motorola Moto G en Motorola Moto E waren dan ook erg populair in het instap segment van de smartphone markt. Deze nieuwe Motorola Moto E (2015) zet deze trend moeiteloos voort. Voor iemand die genoeg heeft aan Whatsapp, Facebook, Mail en internet is een 1 jarig Motorola Moto E abonnement in ieder geval zeer geschikt. Bijzonder aan het toestel is dat ondanks het feit dat het een budget model betreft er wel ondersteuning is voor 4G. Met de Motorola Moto E ben je dus klaar voor de toekomst.

Eigenschappen Motorola Moto E 2015

De specificaties van de Motorola Moto E zijn natuurlijk niet top of the line, maar dat hoeft ook niet in deze prijsklasse. Toch zijn de specificaties ook lang niet slecht. Zo heeft het toestel een scherm van gemiddeld formaat (4.5 inch), met een resolutie van 540x960 pixels. Het toestel wordt aangedreven door een quad-core 1.2Ghz processor en 1GB werkgeheugen. Android 5.0 staat al standaard op de Moto E en nieuwe versies krijgen over het algemeen snel een release voor de Motorola toestellen. Het geheugen van de Moto E is gemiddeld met 8GB, maar is gelukkig uit te breiden via MicroSD. De camera is waarschijnlijk de zwakste schakel van het geheel. De Motorola Moto E heeft namelijk slechts een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 0.3 megapixel camera aan de voorkant. Voor de meeste mensen die een 1 jarig Motorola Moto E abonnement nemen zal dat echter geen probleem zijn.

Conclusie Motorola Moto E abonnement

Al met al is een Motorola Moto E abonnement dus absoluut aan te raden als je werkt met een klein budget. De prijs-kwaliteit verhouding van het toestel is gewoon erg goed en de afschrijving is beperkt. In bijna alle gevallen is het toestel gratis bij een abonnement van tegen de twee tientjes per maand. Ben je gek op foto's maken met je smartphone? Dan is het misschien verstandig toch een ander toestel te kiezen. In deze prijsklasse zal het echter lastig worden om een beter toestel te vinden met 1 jarig abonnement.

Specificaties

Fabrikant: Motorola
Toestel: Moto E
Catalogusprijs: €149,-
Releasedatum: februari 2015
Schermgrootte: 4,5 inch
Resolutie: 960 x 540 pixels
Android versie: 6.0
Accu capaciteit: 2390 mAh
Werkgeheugen: 1 GB
Opslag: 8 GB

Motorola Moto E (2015) met 1 jarig abonnement