LG Q7 kopen met 1 jarig abonnement

Over deze smartphone

De LG Q7 met 1 jarig abonnement biedt de gelegenheid om voordelig een smartphone uit de middenklasse te kopen. Het ontwerp van het toestel is dun en het scherm heeft een grootte van 5.5 inch. Het betreft hier een FHD + FullVision scherm. Dat levert op het gebied van helderheid een uitzonderlijke beeldkwaliteit op. De randen aan de boven- en onderkant zijn net even wat dikker dan aan de zijkant. Met de aanschaf van een LG Q7 met 1 jarig abonnement ben je verzekerd van een uitstekende smartphone. Het toestel is waterdicht, zoals is af te leiden uit de IP68-certificering en is tevens schokbestendig.

Specificaties LG Q7 met 1 jarig abonnement

De LG Q7 heeft specificaties die ervoor zorgen dat het toestel veelzijdig te gebruiken is en perfecte prestaties levert. Er is onder meer een praktisch ontgrendeling sensor beschikbaar. de vingerafdruk is tevens te gebruiken als snelle ontspanner, voor een snelle opname en voor de Noti Bar bediening. Bij de LG Q7 met abonnement voor een jaar krijg je een toestel met 32GB werkgeheugen. Het geheugen is met een Micro-SD kaart tot 2TB uit te breiden. Verder beschikt de smartphone over een Mediatek MT6750S octa-core processor en is er sprake van een 3000 mAh accu.

Camera met portretmodus en PDAF

De camera aan de achterzijde voorziet dankzij PDAF in een supersnelle autofocus. Dit is een technologie die bekend is van de toepassing in professionele camera´s. Hiermee verkrijg je heldere foto´s van een uitstekende kwaliteit. De portretmodus zorgt voor het haarscherp in beeld brengen van objecten. Er is tevens een Q lens optie beschikbaar. Daarmee is het mogelijk om via de app een foto te maken en deze te scannen. De LG Q7 met 1 jarig abonnement is gelet op alle specificaties een prima en betaalbare smartphone.

Specificaties

Fabrikant: LG
Toestel: Q7
Catalogusprijs: €349,-
Releasedatum: juni 2018
Schermgrootte: 5,5 inch
Resolutie: 2160 x 1080 pixels
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 3000 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 32 GB

LG Q7