Huawei P30 Lite + 1 jarig abonnement

Over deze smartphone: de Huawei P30 Lite

De Huawei P30 Lite met 1 jarig abonnement vormt een uiterst betaalbare combinatie. Deze smartphone bevindt zich in de middenklasse qua prijs. Het toestel heeft echter wel high-end features met onder meer een driedubbele camera aan de achterzijde. Het eigentijdse design mag er zeker ook zijn met een groot en helder scherm van 6.15 inch. De Huawei P30 Lite met 1 jarig abonnement is verkrijgbaar in drie kleuren. Er is een keuze tussen Midnight Black, Peacock Blue en Pearl White (zwart, blauw of wit).

Specificaties Huawei P30 Lite met 1 jarig abonnement

De Huawei P30 Lite is een smartphone uit de P30-serie en is in combinatie met een 1 jarig contract beschikbaar als voordelig instapmodel. De P30 Lite beschikt over 128GB opslagruimte en 4GB werkgeheugen. Dat biedt genoeg opties om apps en media op te slaan, maar ook om meerdere taken tegelijk uit te voeren. De prestaties zijn prima dankzij de Kirin 710-chip. De Huawei P30 Lite met 1 jarig abonnement voorziet in de optie om twee simkaarten te gebruiken. De smartphone is namelijk uitgevoerd met ondersteuning voor dualsim. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de bereikbaarheid voor privé en werk te onderscheiden. Het systeem draait op Android 9.0 en EMUI. Er staan meerdere applicaties van andere partijen geïnstalleerd op het toestel.

Driedubbele camera aan achterzijde

De voorzijde beschikt over een 32 megapixel frontcamera. De achterkant is uitgerust met een vingerafdrukscanner en met een driedubbele camera. Naast een 48 megapixel lens is er een 8 megapixel groothoeklens en een 2 megapixel dieptesensor aanwezig. Deze laatste sensor is perfect om een portretfoto te maken met de Huawei P30 Lite. Het toestel laadt snel op en dat is te danken aan de Quick Charge functie. De Huawei P30 Lite + 1 jarig abonnement is een uitstekende keuze als je voor een acceptabele prijs een smartphone met high-end features wenst. De adviesprijs voor de losse verkoop is 369 euro. Het is echter voordeliger om de Huawei P30 Lite met 1 jarig abonnement aan te schaffen.

Specificaties

Fabrikant: Huawei
Toestel: P30 Lite
Catalogusprijs: €369,-
Releasedatum: april 2019
Schermgrootte: 6,15 inch
Resolutie: 2312 x 1080 pixels
Android versie: 9.0
Accu capaciteit: 3340 mAh
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 128 GB

Huawei P30 Lite met 1 jarig abonnement