Huawei P20 PRO aanbiedingen

Huawei P20 Pro met 1 jarig abonnement

Wat niet veel mensen weten is dat Huawei niet alleen telefoons levert. Sterker nog, zij begonnen de productie van telefoon pas ver nadat zij opgericht waren. De echte kernactiviteit is het aanleggen van telecom-netwerken. Zo hebben zij in Nederland onder meer een deel van het core-netwerk van KPN en het 4G-netwerk van T-mobile. Qua bereikbaarheid zit je dus wel goed bij deze Chinese telefoonreus.

Met de Huawei P20 Pro heeft zij niet alleen aan connectiviteit gedacht, maar vooral de camera's centraal gesteld. In samenwerking met het onder fotografen zeer geliefde Leica ontwikkelde zij een telefoon met liefst 3 camera's aan de achterzijde. Een 1 jarig abonnement met Huawei P20 Pro is dan ook een traktatie voor elke foto- en filmliefhebber. We zetten de specificaties op een rij in een handig overzicht. Na het overzicht bespreken we uitvoerig hét argument om een 1 jarig abonnement op de Huawei P20 PRO te nemen, de unieke camerasetting.

Eigenschappen van de Huawei P20 PRO

De Huawei P20 Pro met 1 jarig abonnement is een toestel bomvol top specificaties. Zo heeft het toestel een 6,1" beeldscherm 2240 x 1080 px resolutie. Maar natuurlijk blijft het niet bij een mooi groot beeldscherm; zo is het toestel standaard ook voorzien van 128GB geheugen en 6GB RAM. Tevens komt het toestel standaard met Android 8.1, en is de P20 PRO voorzien van een 4000 mAh accu met snellaadfunctie (Quick Charge 3.0) met een USB-C kabel.
Hieronder zie je de wel haast uitputtende lijst met specificaties voor dit toestel.

De grote verrassing van de Huawei P20 Pro: de camera's

Zoals je gezien hebt zijn de specificaties op zich al de moeite waard om een 1 jarig abonnement met Huawei P20 Pro te overwegen. Dit wordt extra aantrekkelijk als je jouw telefoon ook graag gebruikt om foto's en filmpjes voor social media te maken. De Huawei P20 Pro heeft namelijk als eerste smartphone geen 2 maar 3 camera's aan de achterzijde. Deze derde camera biedt ongekende mogelijkheden. Om jou echt alles te bieden voor optimale foto's en filmpjes heeft Huawei de camera's ook nog eens voorzien van allerhande kunstmatige intelligentie.

Zo kun je tot wel 5x inzoomen zonder dat jouw opname aan kwaliteit verliest. Ook herkennen de camera's wat er te zien is. Hierdoor helpen zij jou met de ideale afstelling. Ook wanneer je jouw materiaal gefotografeerd of gefilmd hebt laat dit toestel je niet in de steek. De telefoon herkent namelijk wat je gefotografeerd hebt en geeft die omschrijving mee bij het opslaan. Zo kun je jouw foto's eenvoudig terug vinden op basis van een zoekwoord.

Andere innovaties

Wat verder opvalt is dat de vingerafdruksensor naar de voorkant verhuist is en direct dienst doet als 'home' knop. Een laatste handig hulpmiddel is dat de kunstmatige intelligentie ook de processoren aanstuurt. Hierdoor is de verwerkingssnelheid optimaal als je bezig bent, maar wordt deze vertraagt als je de telefoon even niet gebruikt. Zo gaat de toch al krachtige batterij nog langer mee. Jaartje proberen? Neem dan een 1 jarig abonnement met Huawei P20 Pro, nu voor een wel heel aantrekkelijke prijs.

Specificaties

Fabrikant: Huawei
Toestel: P20 Pro
Catalogusprijs: €879,-
Releasedatum: maart 2016
Schermgrootte: 6,1 inch
Resolutie: 2240 x 1080 pixels
Android versie: 8.1
Accu capaciteit: 4000 mAh
Werkgeheugen: 6 GB
Opslag: 128 GB

Huawei P20 Pro met 1 jarig abonnement