Huawei P20 Lite aanbiedingen

Huawei P20 Lite met 1 jarig abonnement

Een 1 jarig abonnement op de Huawei P20 Lite geeft je de kans om nu voor een aantrekkelijke kans kennis te maken met de telefoons van deze Chinese fabrikant. Sommige mensen zijn wat huiverig voor de term 'Chinees', maar inmiddels bezetten de Chinese fabrikanten veel plekken in de top 10 van meest verkochte telefoons. Dat is uiteraard niet voor niets, maar voor je tot een definitieve aanschaf van een vlaggenschip overgaat is het wellicht de moeite waard om een jaar kennis te maken. Ook wanneer je gewoon van een goede telefoon voor een scherpe prijs houdt is een 1 jarig abonnement op de Huawei P20 Lite zeker aan te bevelen. Wij zetten de specificaties op een rij en staan stil bij de opvallendste kenmerken.

Specificaties HUAWEI P20 Lite

De Huawei P20 Lite is de lichte variant van de P20 Pro, maar ondanks dat het een lichter model betreft is vallen de specificaties van dit toestel niet tegen. De Lite kost ongeveer de helft van de Pro, maar is desondanks voorzien van o.a. een vingerafdrukscanner, 64 GB geheugen en 4GB RAM en een 5,84" beeldscherm met 2220 x 1080px resolutie. Ook handig: het toestel heeft ruimte voor 2 SIM-kaarten, dus je kunt de P20 Lite perfect gebruiken als je bijvoorbeeld naast een persoonlijke telefoonnummer ook een zakelijk sim only abonnement hebt.

Opvallende kenmerken van de Huawei P20 lite

Het is opvallend hoe in het middensegment steeds meer kenmerken van vlaggenschepen worden gebruikt. Zo zie je ook bij dit toestel de voorkant zonder lijst maar met Notch. Ook gezichtsherkenning ontbreekt niet op deze telefoon. Hoewel je natuurlijk niet de baanbrekende camera's van de Huawei P20 Pro kunt verwachten valt wel op hoe sterk de selfie camera is. Ook de mogelijkheid om door middel van kunstmatige intelligentie de achtergrond te vervagen om zo nog meer nadruk op het onderwerp van jouw foto te leggen.

Al concluderend haal je met een 1 jarig abonnement met Huawei P20 lite een telefoon in huis die zeer aantrekkelijk geprijsd is en toch technisch voorop loopt. Een mooie gelegenheid om een jaar kennis te maken met Huawei.

Specificaties

Fabrikant: Huawei
Toestel: P20 Lite
Catalogusprijs: €399,-
Releasedatum: maart 2018
Schermgrootte: 5,84 inch
Resolutie: 2240 x 1080 pixels
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 3000 mAh
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 64 GB

Huawei P20 Lite met 1 jarig abonnement