Huawei P Smart aanbiedingen

Honor P Smart met 1 jarig abonnement

Een 1 jarig abonnement op de Huawei P Smart is een verstandige keuze. Zoals meerdere Chinese fabrikanten kijkt Huawei nogal sterk naar de ontwikkelingen bij Apple. Daarnaast letten ze erg op de kosten, dus zo ontstaat al snel een telefoon die zich kan meten met premium uitgaven van de concurrentie maar veel goedkoper is. Oordeel zelf maar als wij de belangrijkste eigenschappen op een rij zetten.

Het uiterlijk van de Huawei P Smart

Als we het hebben over een premium look, dan kunnen we niet anders dan direct onze kaarten op tafel leggen. Zo beginnen we al met de glazen voor- en achterkant met  geanodiseerd aluminium omlijsting en kunststof hoekstukken. Door deze combinatie breekt de spanning bij een onverhoopte val. Zo treedt er minder snel een breuk op in het glas of geanodiseerde aluminium. Door de 18:9 beeldverhouding is de omlijsting minimaal en daardoor blijft er dus meer ruimte voor het beeldscherm. Met afmetingen van 150,1 bij 72,1 millimeter en een dikte van 7,5 millimeter maakt de telefoon, in combinatie met de beeldverhouding, een elegante indruk. Het toestel is prettig te bedienen en goed af te lezen. Het 5,65 " IPS LCD-scherm met een resolutie van 1080 x 2160 voldoet dan ook ruimschoots. Je kunt overigens het contrast en de helderheid van het scherm niet wijzigen, maar de 'kleurtemperatuur' is een origineel alternatief. Met de temperatuurregelaar bepaal je zelf hoe warm of steriel kleuren mogen zijn.

Technische eigenschappen

De chipset en processoren zijn ook boven verwachting. Voor de Huawei P Smart is gebruik gemaakt van een Hisilicon Kirin 659 in combinatie met Octa-core (4x2.36 GHz Cortex-A53 & 4x1.7 GHz Cortex-A53) processor en Mali-T830 MP2 grafische processor. Je kunt bij het 1 jarige abonnement op de Huawei P Smart kiezen voor een variant met 3 GB RAM werkgeheugen en 32 GB opslagcapaciteit of 4 GB RAM in combinatie met 64 GB ROM. Overigens kun je in de tweede SIM-kaart houder een geheugenkaartje plaatsen en zo 256 GB geheugen gebruiken.

De telefoon wordt opgeladen door een micro-USB charger. Dit betekent dat je een adapter moet gebruiken om andere USB-kabels (van bijvoorbeeld de PC of speakers) aan te kunnen sluiten.

Camera-eigenschappen

Natuurlijk wil je jouw telefoon ook inzetten als foto- of videocamera. Huawei heeft een naam hoog te houden als het over camera's gaat en dat is hier niet anders. Zo is aan de achterzijde een dual camera met 13 en 2 MP geplaatst met bijbehorende LED-flitser. Aan de voorzijde is ook een 8 MP selfiecamera geplaatst.

Overige eigenschappen van de Huawei P Smart

Verder valt vooral op dat de vingerafdruksensor een zeer solide indruk maakt. Hij blijkt ook nauwkeurig afgesteld zodat jouw toestel goed beveiligd is.

Al met al is deze telefoon een zeer degelijk en goed toestel zonder al te veel 'toeters en bellen' voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bekijk onze aanbiedingen voor een 1 jarig abonnement met Huawei P Smart zelf maar.

Specificaties

Fabrikant: Huawei
Toestel: P Smart
Catalogusprijs: €199,-
Releasedatum: januari 2018
Schermgrootte: 5,65 inch
Resolutie: 2160 x 1080 pixels
Android versie: 8.1 (Oreo)
Accu capaciteit: 3000 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 32 GB

Huawei P Smart met 1 jarig abonnement