Huawei Nexus 6P aanbiedingen

Huawei Nexus 6P met 1 jarig abonnement

Hoewel de Motorola Nexus 6 geen succes is geworden doet Google dit jaar weer een poging met een variant op dat model, namelijk de Huawei Nexus 6P. Het toestel zal draaien op een nieuwe versie van Android, versie 6.0 Marshmallow. Sinds er een 1 jarig abonnement Huawei Nexus 6P te vinden is kun je deze op deze pagina vergelijken.

Specificaties Huawei Nexus 6P

De Huawei Nexus 6P is een smartphone met een schermformaat van 5.7 inch. Het toestel is daarmee wat ons betreft aan de grote kant en niet voor iedereen geschikt. Ben je wel van de grote telefoons? Dan moet je de Nexus 6P zeker overwegen. Het is namelijk de eerste Nexus die is opgebouwd vanuit een volledige aluminium behuizing. Daarnaast is het toestel voorzien van Gorilla Glass 4, zodat het scherm niet al te kwetsbaar is. De kwaliteit van het scherm is bovendien erg goed met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De processor die het toestel draaiende houd is een 810 chip van Snapdragon. De accucapaciteit is flink met 3.450mAh. Wat betreft specificaties is de Huawei Nexus 6P dus absoluut top-end. Een groot voordeel van een 1 jaar abonnement Huawei Nexus 6P is dat het standaard model met 32GB geheugen komt. Dat zal voor de meeste gebruikers ruim voldoende zijn, maar eventueel is er een 64GB en 128GB versie te krijgen. De camera aan de achterkant heeft 12 megapixels en de camera aan de voorkant heeft een sterke 8 megapixel camera.

De Huawei Nexus 6P heeft een relatief grote accu. Dat wordt lang opladen zal je wel denken. Gelukkig heeft Google daar iets op gevonden. Zowel de Nexus 6P als de 5X zijn namelijk voorzien van technologie om sneller op te laden. Zo claimen ze bij Google in 10 minuten het toestel voldoende accuspanning te kunnen geven om het maar liefst 7 uur vol te houden.

Beoordeling Huawei Nexus 6P

Hoewel we fan zijn van Nexus toestellen is de Nexus 6P voor ons persoonlijk iets te groot. De prijs ligt voor een Nexus toestel ook wat aan de hoge kant met rond de 600 euro. Zijn dat voor jou persoonlijk geen bezwaren en wil je een high-end toestel hebben? Dan is de 6P een goede keus. In vergelijking met de concurrenten is de prijs namelijk nog steeds schappelijk te noemen. Ontdek via de onderstaande vergelijker welk Huawei Nexus jaarabonnement het beste bij jou past.

Specificaties

Fabrikant: Huawei
Toestel: Nexus 6P
Catalogusprijs: €650,-
Releasedatum: september 2015
Schermgrootte: 5,7 inch
Resolutie: 2560 x 1440 pixels
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 2680 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 32 / 64 / 128 GB

Huawei Nexus 6P met 1 jarig abonnement