Huawei Mate 20 Lite aanbiedingen met 1 jarig abonnement

Over deze smartphone

De Huawei Mate 20 Lite met 1 jarig abonnement voorziet in een uitstekende en betaalbare smartphone. Het design is eigentijds met een groot scherm en er is sprake van krachtige hardware en een dubbele camera. Deze is zowel aan de achterkant als aan de voorzijde aanwezig. Het scherm is 6,3 inch groot en heeft een dunne rand rondom met een kleine inkeping. Deze dient voor de selfiecamera. De achterzijde is van glas. De Huawei Mate 20 Lite met abonnement is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je hebt de keuze uit blauw, goud en zwart.

Specificaties Huawei Mate 20 Lite.

De Huawei Mate 20 Lite met 1 jarig abonnement levert een toestel op dat over een verscheidenheid aan eigenschappen beschikt. Zo is er met 64GB voldoende opslagruimte beschikbaar en is er sprake van de toepassing van een Kirin 710 chip. De prestaties zijn uitstekend door de snelle hardware. Het werkgeheugen van de Mate 20 Lite is 4GB en een 3750 mAh accu. De smartphone laadt extra snel op dankzij het 9V/2A Fast Charging systeem. Het toestel voorziet verder in een dual sim optie.

Dubbele camera voor en achter met Artifical Intelligence

Er is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde sprake van een dubbele camera op basis van Artificial Intelligenxe. Voor bevindt zich een 24 en 2 megapixel camera en achter een 20 en 2 megapixel camera. Er is sprake van een automatische selectie uit vijf lichtstanden met herkenning van verschillende situaties. Bijvoorbeeld de nacht, sneeuw of heldere lucht. Video´s zijn tot in detail te bekijken door het filmpje tot zestien keer te vertragen. Overigens bevindt zich onder de dubbele camera een vingerafdrukscanner. Profiteer van alle voordelen van de Huawei Mate 20 Lite met 1 jarig abonnement voor een aantrekkelijke prijs.

Specificaties

Fabrikant: Huawei
Toestel: Mate 20 Lite
Catalogusprijs: €399,-
Releasedatum: mei 2019
Schermgrootte: 6,3 inch
Resolutie: 2340 x 1080 pixels
Android versie: 8.0
Accu capaciteit: 4000 mAh
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 64 GB

Huawei Mate 20 Lite