Huawei smartphones
DoorDe Redactie / Aankondigingen / 0 Commentaren

Huawei heeft grootse plannen in Europa

Nu Huawei voet aan de grond heeft gekregen in Europa verlegt het Chinese bedrijf zijn grenzen. Het bedrijf heeft namelijk nu zijn zinnen gezet op de Amerikaanse smartphonemarkt, althans dat heeft CEO van Huawei USA laten weten in een interview aan Greenbot.

Het Chinese smartphone merk heeft 2014 afgesloten als op vier na grootste smartphonefabrikant van de wereld. Huawei heeft genoegen moeten nemen met deze plek omdat het Samsung, Apple en Lenovo voor zich moest dulden. Huawei wil graag Lenovo van de derde plaats stoten en daarom moet het bedrijf nu de Amerikaanse smartphonemarkt veroveren.

In het interview aan Greenbot heeft CEO Xu laten weten dat Huawei in 2015 de Amerikaanse markt wil veroveren met kwalitatief goede smartphones tegen een betaalbare prijs. Het is de droom van elke smartphonefabrikant om de Amerikaanse markt te veroveren en dat lukt je niet zomaar eventjes. Het is de vraag of Huawei de Amerikaanse markt kan veroveren met de Huawei P8 en P8 Max.

Normaliter zijn Amerikanen heel eenkennig als het gaat om een smartphone. Als een persoon een Apple smartphone heeft zal hij of zij niet snel overstappen op een Huawei P8, want Amerikanen zijn enorm merkentrouw. Maar zeg nooit nooit dat het Huawei niet gaat lukken om de Amerikaanse markt te veroveren want iedereen lachte Huawei ook uit toen ze zeiden dat ze de Europese markt wilden gaan veroveren.

Onlangs aangekondigde Huawei P8 niet interessant genoeg

De smartphones van Huawei zijn ten alle tijden van uitstekende kwaliteit en zijn ook nog eens betaalbaar. In Nederland zijn wij ontzettend gevoelig voor goedkope smartphones met een uitstekende kwaliteit, maar in Amerika zal dit totaal anders zijn. In het land van the American dream wil iedereen alleen het beste van het beste en eerlijk is eerlijk dat krijg je niet als je de Huawei P8 koopt.

De smartphone heeft goede specificaties maar het komt niet in de buurt van de Samsung Galaxy S6 en iPhone 6 Plus. De Huawei P8 zal gewoon niet interessant genoeg zijn voor de Amerikaanse markt. Zelfs de uit de kluiten gewassen Huawei P8 Max met zijn 6,8 inch beeldscherm zal niet interessant genoeg zijn, ondanks dat iedere Amerikaan altijd alles super groot wil hebben. De Huawei P8 en P8 Max zijn in Nederland verkrijgbaar voor respectievelijk 499 en 549 euro.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *