HTC One M9 aanbiedingen

HTC One M9 met 1 jarig abonnement

De HTC One M9 is het nieuwe vlaggenschip van HTC en dus de opvolger van de HTC One M8. De M8 was een van de beste toestellen uit 2014, of de One M9 met 1 jarig abonnement dit kan overtreffen gaan we de komende maanden ervaren.

Wat gelijk opvalt bij de HTC One M9 is de stevige behuizing van metaal. Deze behuizing is wat het toestel onderscheidend maakt ten opzichtte van andere Android toestellen. De metale behuizing, die verkrijgbaar is in zilver en grijs, geeft het toestel een luxe uitstraling. Naast de behuizing zijn ook de speakers van bijzonder goede kwaliteit. De One M9 is namelijk voorzien van BoomSound-speakers.

Eigenschappen One M9

Naast de behuizing en kwalitatief goede speakers is het toestel ook onder de motorkap natuurlijk voorzien van de beste onderdelen. Het Super-LCD scherm heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en is daarmee kwalitatief erg goed. Door het formaat van 5 inch past het toestel nog in je broekzak, dus is de M9 geschikt voor de gemiddelde smartphone gebruiker. Omdat veel smartphones problemen hebben met de batterijduur heeft HTC besloten een extra grote batterij van maar liefst 3500mAh in de One M9 te plaatsen. Met deze batterij moet het toestel minimaal 24 uur meegaan. Als laatste punt willen we de kwalitatief zeer goede camera benadrukken. De camera aan de achterkant heeft maar liefst 20.7 megapixels waardoor de M9 in staat is om video's in 4K resolutie op te nemen. Naast de camera aan de achterkant heeft het toestel ook een camera aan de voorkant. Deze camera is beter dan bij de meeste smartphones door de 4 megapixel camera. Selfies maken is dus geen probleem met de HTC One M9!

Al met al een goed toestel die kan meedingen in het high-end segment. Ben je bereid de hoofdprijs voor een smartphone te betalen en wil je elk jaar een nieuw toestel? Dan is een 1 jarig HTC One M9 abonnement geschikt. Begin nu met vergelijken en kies het goedkoopste abonnement!

Specificaties

Fabrikant: HTC
Toestel: One M9
Catalogusprijs: €749,-
Releasedatum: maart 2015
Schermgrootte: 5 inch
Resolutie: 1920 x 1080 pixels
Android versie: 5.1
Accu capaciteit: 2840 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 32 GB

HTC One M9 met 1 jarig abonnement