HTC One M8 aanbiedingen

HTC One M8 met 1 jarig abonnement

De HTC One M8 is de opvolger van de zeer succesvolle HTC One. De One M8 blijkt echter nog meer succes te boeken en verkoopt erg goed. Dat is ook zeker niet vreemd omdat het toestel kwalitatief gewoon in de top meedoet. Een 1 jarig HTC One M8 abonnement is vanaf nu te verkrijgen, dus raden wij je aan hier goed te vergelijken.

Het toestel lijkt wat betreft het uiterlijk erg op de HTC One, echter is het scherm groter geworden en heeft het toestel nu echt een unibody van metaal waardoor hij er net wat mooier uit ziet. De zeer kenmerkende speakers zijn nog steeds boven en onder aan het scherm te vinden, echter is de geluidskwaliteit nog beter dan de die van de vorige versie.

Het scherm van de HTC One M8 is 5 inch met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Wat ons betreft is dit prima en groter hoeven smartphone schermen van ons dan ook niet te worden. Sneller daarentegen mogen telefoons dan wel weer worden, dus gelukkig is de processor weer een stuk sneller geworden met de Qualcomm Snapdragen 801 processor van 2.3 Ghz. Helaas is het werkgeheugen niet bijzonder te noemen met 2GB. Het standaard interne geheugen is met 16GB aangenaam te noemen en bovendien is dit middels micro-SD uit te breiden tot maar liefst 128GB.

Natuurlijk is tegenwoordig de camera ook zeer belangrijk op een smartphone. De HTC One M8 heeft zowel aan de voorkant als achterkant een goede camera. De camera aan de achterkant is eigenlijk een duo-camera. Door deze duo-camera kunnen foto's achteraf nog scherp gemaakt worden.

Zoals gebruikelijk bij de lancering van een nieuw vlaggenschip is er ook een nieuwe versie van HTC Sense op de HTC One M8 te vinden. HTC Sense 6.0 lijkt wat betreft het uiterlijk niet erg veranderd, er zijn wel wat nieuwe features toegevoegd maar deze zijn niet erg noemenswaardig.

Zoek je een 1 jarig abonnement met een High-End toestel dan zit je met de HTC One M8 zeker goed. We zijn positief verrast over het toestel en vinden het dan ook echt een aanrader. Het toestel is helaas wel wat aan de dure kant waardoor ook de abonnementen niet erg voordelig zijn. Een 1 jarig abonnement HTC One M8 vergelijken doe je via 1jarigabonnement.nl, zo betaal je niet te veel voor je toestel en abonnement.

Specificaties

Fabrikant: HTC
Toestel: One M8
Catalogusprijs: €699,-
Releasedatum: maart 2014
Schermgrootte: 5 inch
Resolutie: 1920 x 1080 pixels
Android versie: 5.1
Accu capaciteit: 2600 mAh
Werkgeheugen: 2 GB
Opslag: 16 GB

HTC One M8 met 1 jarig abonnement