HTC One A9 aanbiedingen

HTC One A9 met 1 jarig abonnement

Wil je een solide, premium smartphone met degelijke specificaties en de nieuwste Android-versie? Dan is de HTC One A9 een goede smartphone. Dit nieuwe toestel van HTC heeft alle bovengenoemde eigenschappen en nog meer.

Eigenschappen HTC One A9

De specificaties van de HTC One A9 zijn niet meer dan solide te noemen. Een 5 inch Full-HD scherm is niet verrassend te noemen, net als de mid-range Snapdragon 617. Het werkgeheugen van 2GB is voldoende. Ook de accugrootte van 2150 is redelijk klein te noemen, wat een middelmatige accuduur oplevert. De camera is een exemplaar van 13 megapixel, met een frontcamera van 4 megapixel. Ook is er ondersteuning voor 4g+ aanwezig. Tot zover niks bijzonders, en dat is ook wat HTC wil.

De HTC One A9 is namelijk een smartphone voor mensen die niet op zoek zijn naar het allerduurste en het allerbeste wat er te krijgen is. Wat de HTC One A9 wel is, is een smartphone zoals alleen HTC hem kan bouwen, met midrange specificaties. De Snapdragon 617 is niet gemaakt om de zwaarste games te draaien. De accu is niet gemaakt om heavy users aan te kunnen. De camera is ook niet gemaakt om de beste foto's mogelijk te maken. Ben je hier ook niet naar opzoek, dan heb je aan de HTC One A9 een goede smartphone.

De prijs heeft daar ook natuurlijk invloed op: vlak na de introductie is de prijs van €600 naar rond de €400 gedaald. Daarom is de toevoeging van een MicroSD kaart naast het interne geheugen van 16GB ook positief: zo heb je nooit geheugen tekort. In Android Marshmallow is het namelijk mogelijk om het sd-kaartje toe te voegen aan het interne geheugen zodat je een groot geheugen hebt en bijvoorbeeld ook apps kan installeren op je sd-kaartje. In tegenstelling tot Samsung met de S7 en LG met de G5 heeft HTC deze handige functie niet geblokkeerd.

Bouwkwaliteit van de bovenste plank

Je kan er bij HTC vanuit gaat dat de A9 top in elkaar zit. Dit was bij de voorganger, de HTC One M8, ook het geval. De A9 is slechts 7.5 millimeter dik. Samen met het scherm van 5 inch is de A9 makkelijk in een hand te bedienen. De vingerafdrukscanner aan de voorzijde is ook een unicum voor HTC, en een groot pluspunt van de A9. Daarnaast is het scherm AMOLED, waardoor de kleuren extra fel van het scherm komen en het zwart ook echt diepzwart is.

Nieuwste Android

De HTC One A9 was toen hij uitkwam een van de eerste smartphones die standaard met Android 6.0 Marshmallow werd geleverd. Dit geeft aan dat HTC het beste voorheeft qua updates. In Amerika beloven ze zelfs tegelijk met de Nexus smartphones de maandelijkse beveiligingsupdates uit te rollen. Jammer genoeg geldt dit in Europa niet, maar het geeft samen met de levering van Android 6.0 wel aan dat HTC erg hun best doet om de A9 tijdig van updates te voorzien.

Ben je opzoek naar een goede deal voor de HTC One A9, check dan vooral onze aanwezige 1 jarige abonnementen. Je kan de HTC One A9 in het grijs, goud, zilver en rood bestellen. Daarna krijg je de keuze of je het abonnement wilt verlengen of sim-only wilt doorgaan.

Specificaties

Fabrikant: HTC
Toestel: One A9
Catalogusprijs: €599,-
Releasedatum: oktober 2015
Schermgrootte: 5 inch
Resolutie: 1920 x 1080 pixels
Android versie: 6.0
Accu capaciteit: 2150 mAh
Werkgeheugen: 2 GB
Opslag: 16 GB

HTC One A9 met 1 jarig abonnement