1 jarig abonnement HTC

HTC is een gevestigde naam in de smartphonemarkt. Het Taiwanese merk was de eerste fabrikant die een smartphone uitbracht die op Android draaide. Ook door de hoogwaardige afwerking van smartphones waarmee HTC begon met de One, verkreeg het een voorsprong op de Androidmarkt. Daarnaast was HTC tot en met 2010 de eigenaar van Beats Electronics, dat ondertussen alweer is verkocht aan Apple. Het leek erop dat HTC zich met Samsung zou ontpoppen tot de leiders van Androidsmartphones, maar dat liep anders. Veel mensen wijten dit aan gebrek van innovatie met de high-end smartphones. Voor veel mensen was het verschil tussen de One, One M8 en One M9 te klein om over te stappen. Met de HTC 10 bewijst HTC zich weer op het juiste pad te begeven, door een allround solide smartphone neer te zetten die zich op diverse punten zoals de audiokwaliteit weer onderscheidt van de concurrentie.

Het motto van HTC, “quitly brilliant”, laat zich vooral gelden voor hun smartphones. Qua marketing kan het merk niet op tegen merken als Samsung of Huawei, terwijl hun high-end smartphones zich makkelijk met deze giganten kunnen meten. HTC kenmerkt zich door hoogwaardige aluminium bouwkwaliteit, de focus op audiokwaliteit met vroeger onder andere Beats, en op een goede software-ervaring met HTC Sense. Vooral het laatste is knap van HTC, sinds ze niet de financiele middelen hebben om gemakkelijk updates te kunnen doorvoeren. Toch zijn ze na Google met de Nexus smartphones de snelste fabrikant die hun smartphones updatet naar de nieuwste versie van Android, zo is onderzocht.

HTC maakt niet alleen high-end smartphones, waar veel mensen het merk van kennen, maar ze maken ook zeer verdienstelijke mid-range smartphones. De Desire-serie richt zich voornamelijk op de prepaid markt. Op 1jarigabonnement kan je diverse abonnementen vinden van toestellen die qua budget beter bij een 1 jarig abonnement passen, zoals de HTC 10.

Waar HTC zich de afgelopen periode ook mee bezig hield is de HTC Vive, een high-end VR headset. HTC is zich ervan bewust dat hun smartphone-afdeling er in zijn eentje niet voor gaat zorgen dat HTC in de zwarte cijfers terecht komt en dus verlegt HTC hun horizon ook qua producten die ze maken. Dat ze dit bescheiden doen, maar toch uitstekende producten maken, past dan weer perfect bij hun slogan: “quitly brilliant”.

HTC aanbiedingen