HTC One M9
DoorDe Redactie / Aankondigingen / 0 Commentaren

HTC One M9 specificaties gelekt

Via de Duitse website Cyberport.de zijn per ongeluk de specificaties en het uiterlijk van de HTC One M9 bekend geworden. Korte tijd was het toestel daar inclusief specificaties te vinden, inmiddels is het toestel van de website gehaald. HTC kondigt het toestel officieel pas aan op 1 maart tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Zoals we kunnen verwachten van een opvolger van de HTC One M8 is ook de M9 kwalitatief erg goed. Dit nieuwe vlaggenschip krijgt volgens de gelekte specificaties een 5 inch scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Natuurlijk draait het toestel op Android, bij de release zal dit versie 5.0 zijn met HTC Sense 7.0 als custom software. Het geheel werkt op een Snapdragon 810 processor met 2Ghz en 3 GB RAM-geheugen. Een SD kaart zal bij deze telefoon niet meer nodig zijn door het ingebouwde geheugen van 32GB. De telefoon zal met haar 2900mAH batterij net als andere smartphones ongeveer een dag meegaan. De camera aan de voorkant is met 4 megapixels beter dan we gewend zijn van andere toestellen, ook de normale camera is met 20 megapixels van zeer goede kwaliteit.

Wat betreft prijs is er nog niet veel bekend over het toestel. Op Cyberport.de werd 749 euro genoemd als prijs zonder abonnement. Zodra de prijs van een HTC One M8 abonnement bekend is, zal deze hier te vinden zijn.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *