Hollandsnieuwe 1 jarig abonnement

Vergelijk Hollandsnieuwe sim only aanbiedingen

Ben je nog op zoek naar een nieuw abonnement voor je smartphone? Iedere maand weer zijn er alleen in Nederland al duizenden verschillende mensen die een abonnement afsluiten of deze verlengen. Op die manier kun je namelijk eenvoudig in het bezit komen van de nieuwste telefoon en wat nog belangrijker is: je bent altijd bereikbaar. Dat is immers ontzettend belangrijk in onze moderne tijd. Dankzij de smartphones en mobiel internet ben je altijd en overal bereikbaar. Bovendien kun je altijd foto’s maken en deze delen op social media. De mogelijkheden met smartphones zijn eindeloos en je hebt dan ook gigantisch veel keuze uit verschillende providers.

Naast de bekende aanbieders die al tientallen jaren lang als telecombedrijf opereren, zijn er ook verschillende relatief jonge en nieuwe telecomaanbieders. Hollandsnieuwe is daar een goed voorbeeld van. Deze aanbieder is de laatste jaren steeds bekender geworden. Maar wat valt er dan eigenlijk over Hollandsnieuwe te zeggen en kun je eenvoudig een Hollandsnieuwe 1 jarig abonnement afsluiten?

Over Hollandsnieuwe

Bij Hollandsnieuwe denken veel mensen in eerste instantie aan de haring die we ieder jaar in Nederland kunnen eten. De tweede gedachte gaat echter al snel uit naar de telecomprovider die de sinds een 2011 in Nederland opereert. Althans, de virtuele telecomprovider dan. In principe is Hollandsnieuwe namelijk gewoon een tweede merk van Vodafone. Het grote telecombedrijf besloot zich met Hollansnieuwe specifiek op de Nederlandse markt te gaan richten waarbij de specialiteit in eerste instantie sim only abonnementen waren. Later kwamen daar ook abonnementen mét toestel bij. Hollandsnieuwe probeert met een frisse eigentijdse naam in combinatie met moderne marketingmiddelen vooral jonge klanten te trekken, al is die doelgroep de laatste jaren ook steeds verder uitgebreid. De virtuele provider onderscheidt zich door de scherpe prijzen van een Hollandsnieuwe 1 jarig abonnement.

Diverse abonnementen

Daarbij kun je gelukkig kiezen uit heel veel verschillende abonnementen. Zoals hierboven al werd beschreven, richtte Hollandsnieuwe zich met een 1 jarig abonnement in eerste instantie vooral op sim only abonnementen. Vandaag de dag is het bij deze provider nog steeds goed mogelijk om een dergelijk abonnement af te sluiten. Dat is ook niet zo vreemd aangezien sim only abonnementen gigantisch populair zijn.

Steeds meer mensen hebben nog een smartphone over van een vorig abonnement en besluiten daarom om niet een abonnement met telefoon te nemen. Een andere reden om voor een sim only abonnement te kiezen is omdat je bijvoorbeeld op een andere manier aan een telefoon kan komen en omdat het vele malen voordeliger is om zo’n abonnement af te sluiten. Wellicht gaat die telefoon echter later alsnog kapot.

Het is dan ook verstandig om te kiezen voor een Hollandsnieuwe 1 jarig abonnement omdat je dan niet voor langere tijd vast zit aan een abonnement en binnen het jaar alsnog een nieuw abonnement mét smartphone kan kopen. In dat geval kun je overigens zelf kiezen welke smartphone je bij het abonnement neemt. Je kunt bijvoorbeeld voor het nieuwste toestel van iPhone of Samsung gaan, al zijn er ook veel mensen die liever een goedkoper toestel kiezen.