Digitaal declareren met Klippa
DoorDe Redactie / Apps / 0 Commentaren

Digitale bonnetjes en declareren met Klippa

Dagelijks komen er talloze nieuwe apps online in voornamelijk de Google Play Store en Apple App Store. Zo nu en dan zetten we een van deze apps in het zonnetje, omdat de app zeer goed in elkaar zit of simpelweg een probleem in ons dagelijks leven kan oplossen. Dit laatste is dit keer het geval met de Klippa App. Deze app heeft namelijk als doel het verminderen van papieren betaalbewijzen. Aangezien wij ook op ons bureau een hele stapel hebben liggen en toch regelmatig een betaalbewijs kwijtraken voor ons echt een uitkomst.

Het komt nu namelijk regelmatig voor dat we door een verloren bon niet meer in aanmerking komen voor garantie, als ZZP’ers een aankoop niet meer kunnen aftrekken bij de belastingdienst of een declaratie niet meer kunnen indienen bij de baas. Voor al deze situaties heb je immers een bon nodig. Toegegeven, misschien zijn wij bij 1jarigabonnement.nl ook niet de meest geordende personen. Toch denken we dat zelfs voor meer geordende mensen Klippa en digitaal declareren echt een uitkomst kunnen zijn. Klippa slaat al je betaalbewijzen namelijk op in de cloud. Zo kun je er vanaf je telefoon, tablet en computer altijd bij als je internet hebt. Je map of bureau vol met betaalbewijzen kan dus de deur uit (laat het bureau zelf wel staan). Bovendien is het veel eenvoudiger om een bon terug te vinden als je hem nodig hebt. De Klippa app verveeld bonnetjes namelijk in mappen (digitaal) en heeft een handige zoekfunctie. Zoek je dus net die ene bon die je nog moet declareren, dan is dat met Klippa een stuk sneller geregeld.

De Klippa app is nu te downloaden voor Android en IOS. Binnenkort schijnt er alweer een grote update aan te komen waardoor de app uit de beta kan en er nog meer handige functionaliteiten in zullen komen.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *