BlackBerry Q10 aanbiedingen

BlackBerry Q10 met 1 jarig abonnement

De BlackBerry Q10 is het kleine broertje van de Z10. De Q10 en Z10 werden 30 januari 2013 officieel aangekondigd, samen met het besturingssysteem BlackBerry 10. De toestellen zijn qua specificaties min of meer gelijk, maar het uiterlijk is zeer verschillend. De Q10 heeft een traditioneel QWERTY toetsenbord zoals we dat van BlackBerry gewend zijn. Het toestel is dus zeer geschikt voor mensen die veel typen op hun toestel. Daarnaast is het toestel ook te bedienen door middel van het touchscreen. Doordat het fysieke toetsenbord relatief veel ruimte in neemt is het touchscreen helaas wel wat aan de kleine kant. Browsen, films kijken of lange stukken lezen is dan ook niet heel prettig op de BlackBerry Q10. Een 1 jarig abonnement BlackBerry Q10 is echter wel een zeer goede keus voor zakelijke gebruikers.

Eigenschappen BlackBerry Q10

Zoals eerder aangegeven draait het toestel op BlackBerry 10. Hierdoor is het toestel zeer gebruiksvriendelijke voor beginnende smartphone gebruikers, maar ook voor gevorderde en zakelijke gebruikers. Standaard applicaties als BlackBerry Hub, Flow en de applicatie winkel World zijn echt een verrijking voor de gebruikerservaring.

Op het gebied van de hardware doet de BlackBerry Q10 het goed. Je zou het wellicht niet zeggen maar het toestel is voorzien van een Snapdragon 1.5Ghz dual core processor, een camera aan de voorkant met 2 megapixels, een camera aan de achterkant met 8 megapixels, een Super AMOLED 3.1 inch trouchscreen met een resolutie van 720 x 720 pixels, 2GB RAM, 16GB intern geheugen en microSD ondersteuning tot 32GB.

Het toestel is dus zeer compleet en is door de professionele encryptie zeer veilig en geschikt voor zakelijk gebruik. Omdat de technologische ontwikkelingen erg hard gaan raden wij een 1 jarig BlackBerry Q10 abonnement aan. Na een jaar abonnement kunt u dan beslissen of u een nieuw toestel wilt of dat u de Q10 wilt behouden.

Specificaties

Fabrikant: BlackBerry
Toestel: Q10
Catalogusprijs: €600,-
Releasedatum: april 2013
Schermgrootte: 3,1 inch
Resolutie: 720 x 720 pixels
Accu capaciteit: 2100 mAh
Werkgeheugen: 2 GB
Opslag: 16 GB

BlackBerry Q10 met 1 jarig abonnement