Telecom providers
DoorDe Redactie / Tips / 0 Commentaren

Bespaar jij al maandelijks op internet, telefonie en tv?

De afgelopen maanden is er verschrikkelijk veel over verschillende providers in de media verschenen. Het toppunt is misschien wel het telkens terug kerende nieuws omtrent de inmiddels afgeronde fusie tussen UPC en Ziggo. Er ging bijna geen dag voorbij of er was wel weer een storing of klanten die geen televisie, internet of telefonie meer hadden omdat het een en andere bij de provider verandert was.

Gelukkig zijn al deze perikelen nu weer voorbij en kan de orde van de dag weer aangehaald worden en dat is dat nog steeds meer dan de helft van alle Nederlanders te veel betalen voor televisie, internet en telefonie. Als je te veel betaalt voor deze zaken zal je waarschijnlijk denken dat je beter kunt overstappen naar een alles-in-1 pakket, maar dat is ook een fabel. De providers weten het alles-in-1 pakket heel goed te verkopen, toch is zo’n dergelijk pakket helemaal niet goedkoper. Tenminste als je niet van alle diensten in het alles-in-1-pakket gebruik maakt.

Veel Nederlanders sluiten een alles-in-1 pakket af en kijken niet eens naar de inhoud ervan. Wat heb je aan telefonie als je toch alleen maar dagelijks belt met je over hippe iPhone 6 Plus of wat heb je aan 200mb/s download snelheid als je internet alleen gebruikt voor het bezoeken van websites en e-mails versturen. We hebben het nog niet gehad over het aantal televisie zenders dat je bij een alles-in-1 pakket krijgt maar liefst 115+ zenders. Je kan toch echt maar na 1 zender kijken.

Wat wij willen zeggen is dat je zelfs op een alles-in-1 pakket ontzettend veel kunt besparen. Veel mensen kiezen blindelings voor een pakket omdat deze wordt aanbevolen door de provider, maar kijk altijd bij het afsluiten van een dergelijk pakket naar je eigen wensen. Als je het alles-in-1 pakket afstemt op je persoonlijke wensen dan kun je heel veel meer besparen dan wanneer je bij verschillende providers de diensten afneemt.

Heb je bijvoorbeeld geen telefonie nodig dan kun je ook altijd nog kiezen voor een pakket waarbij je alleen internet + televisie afneemt. Je bespaart dan alweer kosten op het alles-in-1 pakket.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *