Ben 1 jarig abonnement

Ben abonnement vergelijken

De smartphone is inmiddels zover ingeburgerd in onze moderne samenleving dat er nog weinig mensen zijn die er geen gebruik van maken. In verreweg de meeste gevallen kiezen gebruikers er daarbij voor om een abonnement af te sluiten. Dat heeft namelijk tal van voordelen. Zo is het in vrijwel alle gevallen een stuk voordeliger en ben je simpelweg altijd bereikbaar. Je beltegoed gaat immers niet zo snel op. Wanneer je bij een provider als Ben een abonnement wilt sluiten, kun je kiezen uit verschillende looptijden. Maar hoe kun je bij Ben een 1 jarig abonnement afsluiten en wat zijn precies de voordelen hiervan? Wat valt er te vertellen van deze provider?

Over Ben

Ben is een zelfstandige provider op de mobiele markt die al bijna 20 jaar lang haar diensten aanbiedt op dit gebied. Ben werd namelijk begin 1999 opgericht en heeft sindsdien een belangrijk plaatsje in de markt van de mobiele telefoons verworven. Overigens is er sinds die tijd wel van alles gebeurd. Zo werden de aandelen van het telecombedrijf begin deze eeuw overgenomen door T-Mobile dat nu volledig eigenaar is van Ben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er gebruik wordt gemaakt van het netwerk van T-Mobile. In eerste instantie zorgde dat er overigens voor dat de naam Ben verdween, maar deze kwam later weer terug als aanbieder van sim only abonnementen. Inmiddels is dat nog veel verder uitgebreid en heb je bij een Ben 1 jarig abonnement tal van verschillende keuzes.

1 jarig abonnement

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bij Ben een 1 jarig abonnement af te sluiten met alleen een simkaart. Dit is een veelgemaakte keuze voor mensen die bijvoorbeeld al over een smartphone beschikken. Dat kan een oudere smartphone zijn die het nog prima doet of een losse koop. Een sim only abonnement is overigens erg voordelig. Komt nog eens bij dat je bij Ben nooit teveel betaalt voor je abonnement. Je past deze namelijk precies aan jouw gebruikersgedrag aan. Wanneer vrienden ook nog eens gebruik maken van Ben, profiteer je van nog veel meer voordeel. Je kunt er zelfs geld voor krijgen wanneer je ervoor zorgt dat vrienden ook een 1 jarig abonnement bij Ben afsluiten.

Kies je telefoon!

Het is uiteraard helemaal niet verplicht om een sim only abonnement af te sluiten. Je kunt bij een Ben 1 jarig abonnement er namelijk ook voor kiezen om een abonnement mét smartphone af te sluiten. In dat geval is je abonnement wel iets duurder omdat je daarmee in principe de smartphone afbetaalt. Grote voordeel daarvan is natuurlijk dat je helemaal zelf kunt kiezen welke smartphone je bij je abonnement kiest. De keuze is helemaal aan jou! Ga je voor één van de grote vlaggenschapen van fabrikanten Apple of Samsung of wil je juist een goedkopere mobiele telefoon aanschaffen? Bij Ben kun je het geweldig combineren met een abonnement. Ook dan maak je natuurlijk gebruik van het T-Mobile netwerk dat bekend staat als één van de meest betrouwbare en beste netwerken waar je hier gebruik van kunt maken.