iPhone XS abonnement vergelijken

Apple iPhone XS met 1 jarig abonnement

In onze moderne en digitale samenleving is een smartphone haast onmisbaar. Haast iedereen beschikt dan ook over een mobiele telefoon. Zo'n smartphone gaat in de meeste gevallen niet altijd even lang mee. Wanneer iPhone XS abonnement vergelijken gaat, kun je ook kiezen voor een abonnement van 12 in plaats van 24 maanden. De meeste bezoekers van onze website kiezen hiervoor, zodat ze na 1 jaar alweer een nieuwe iPhone (of een andere smartphone) mogen uitkiezen. Daarbij heb je gigantisch veel keuze en ieder jaar opnieuw komen er weer nieuwe modellen bij. De iPhone XS is op dit moment één van de meest populaire modellen. Maar valt er eigenlijk over deze smartphone te vertellen?

De iPhone XS

De iPhone XS kan gezien worden als dé opvolger van de iPhone X die in 2017 door Apple op de markt werd gebracht. Het is het nieuwe pareltje van Apple en deze smartphones in combinatie met een 1 jarig abonnement vliegen over de toonbank. Qua design is er eigenlijk niets veranderd. De iPhone XS ziet er precies hetzelfde uit als zijn voorganger. De binnenkant kent echter wel de nodige veranderingen. Zo zijn er flinke vernieuwingen aan de camera aangebracht en maakt ook de A12-Bionic-chip de nodige indruk.

A12-chip

Apple streeft er namelijk naar om ieder jaar met een nieuwe chip te komen die nog beter en krachtiger is dan die daarvoor. Dat is dit keer opnieuw gelukt. Alle drie de smartphones van Apple die in 2018 uitkomen, draaien op deze fonkelnieuwe en zeer krachtige chip die gebruik maakt van 7 nanometer-design. Daardoor is de chip energiezuiniger én sneller dan zijn voorgangers terwijl hij wel kleiner is geworden. Dankzij deze chip wordt de accuduur van je iPhone behoorlijk verlengd, zonder dat er aanpassingen aan de accu zelf nodig zijn.

Camera

Een andere flinke verbetering is dus de camera. Deze is volledig vernieuwd en biedt nu bijvoorbeeld ondersteuning voor Smart HDR. Dankzij deze nieuwe techniek worden de foto's die je maakt automatisch aangepast waardoor de kleuren nog beter tot hun recht komen. Zonder dat je er zelf iets voor doet, worden de foto's nog mooier. Daardoor is het nu nog eenvoudiger om mooie en zelfs professionele foto's te maken met je iPhone. Verder is ook de portretstand volledig op de schop gegaan. Hierdoor is het nu mogelijk om scherptediepte-effect handmatig aan te passen waardoor je bij foto's de nadruk kunt leggen op objecten of personen op de voorgrond door de achtergrond juist iets waziger te maken. Dankzij deze opties kun je verrassend mooie en scherpe portretfoto's maken.

Standaard iOS 12

Wanneer je kiest voor een 1-jarig iPhone XS abonnement ontvang je een smartphone die standaard vanuit de doos op iOS 12 draait. Zoals we gewend zijn van Apple is de nieuwe versie van het besturingssysteem vooral gericht op het verhogen van de prestaties op oude toestellen van Apple. Er zijn echter ook een aantal nieuwe functies. Schermtijd is wellicht de meest in het oog springende vernieuwing. Daarmee is het mogelijk om limieten in te stellen voor bepaalde applicaties.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone XS
Catalogusprijs: €1159,-
Releasedatum: september 2018
Schermgrootte: 5,8 inch
Resolutie: 2436 x 1125
Accu capaciteit: 2658 mAh
Werkgeheugen: 4 GB
Opslag: 64 / 256 / 512 GB

1-jarig Apple iPhone XS abonnement vergelijken