Apple iPhone X aanbiedingen

Apple iPhone X met 1 jarig abonnement

Een 1 jarig abonnement op de iPhone X is een goede gelegenheid om te wennen en kennis te maken met dit vlaggenschip van Apple. Ondanks de scepsis die het toestel opriep bij introductie is het heel populair geworden. Inmiddels wordt er hard aan de introductie van volgende modellen gewerkt.

Met een eenjarig abonnement weet je direct welk abonnement je kunt nemen. Zullen we eens op een rij zetten hoeveel telefoon je bij zo'n 1 jarig abonnement op de iPhoneX krijgt?

iPhone X uiterlijk

Laten we direct met het beeldscherm beginnen. Het 5.8" OLED beeldscherm met resolutie van 2,436 x 1,125 pixels is voorzien van een zogenaamd super netvlies display.Het scherm zal de hele voorzijde van de telefoon beslaan. De iPhone X met 1 jarig abonnement is te verkrijgen in de kleuren zwart, zilver en 'space' grijs, je maakt dus altijd een professionele indruk. Die indruk wordt versterkt door de ronde hoeken, de kenmerkende Notch en de hoogwaardige afwerking van de voor- en achterzijde in glas.

De zijkanten zijn van metaal, zodat het uiterlijk nog meer indruk maakt. Het formaat van 143,6 * 70,9 millimeter en dikte van slechts 7,7 millimeter maakt dat de telefoon prima met een hand te bedienen is. Het gewicht van 174 gram zorgt ervoor dat de telefoon lekker in de hand ligt, maar te zwaar is om makkelijk weg te glijden.

Technische specificaties iPhone X

Natuurlijk wil je met jouw 1 jarig abonnement op de iPhone X wel bijblijven bij de laatste techniek. Daar hoef je geen zorgen over te maken want de iPhone X is voorzien van de A11 bionische chip. Deze super efficiënte processor was ook gebruikt voor de succesvolle iPhone 8. Voor de iPhone X is hier een nieuw ontworpen grafische eenheid aan toegevoegd. De chip bestaat nu uit 6 cores, waar vier de standaard was. Door de twee extra cores is de snelheid met liefst 70% verhoogd.

Om de snelheid nog verder te laten stijgen heeft Apple een 3 GB RAM werkgeheugen ingebouwd. Hiermee alleen verhoogt de snelheid al met 25%. De telefoon voorziet in een 64 GB opslag, die is uit te breiden tot 256 GB. Om er zeker van te zijn dat jouw telefoon overal presteert is deze tot een meter diepte water- en stofvrij voor een half uur.

iPhone X, Camera's en video

De iPhone X camera heeft een dual 12-megapixel camera. De 7-megapixel camera aan de voorkant ondersteunt portretmodus en beschikt over een automatische beeldstabilisatie en belichting. Apple's nieuwe image signal processor biedt geavanceerde pixel processing en een nieuwe kleurenfilter. Daarbij maken de camera's gebruik van een nieuw natuurlijk lichteffect door middel van een ARKit Argumented reality.

Ook de filmoptie is verbeterd met 4K resolutie filmpjes van 60 fps. In slow-motion werkt de video met 240fps. Het geluid bij de filmpjes is ook prima verzonden. Door Dolby Vision en  HDR10 toepassing geniet jij van een  voor een verbluffende high-contrast video playback en TrueTone dynamische balansbijstelling.

Een iPhone X jaarabonnement?

Zoals je ziet heb je met een iPhone X wel heel veel telefoon. Een 1 jarig abonnement voor de iPhone X belooft dan ook een jaar lang lekker genieten. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone X
Catalogusprijs: €1160,45
Releasedatum: september 2017
Schermgrootte: 5,8 inch
Resolutie: 1125 x 2436
Accu capaciteit: 2715 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 64 / 256 GB

Apple iPhone X bij 1 jarig abonnement