Apple iPhone SE aanbiedingen

Apple iPhone SE met 1 jarig abonnement

Een kleine telefoon met krachtige recente specificaties. Apple had een dergelijk toestel niet meer in hun assortiment sinds de aankondiging van de iPhone 5S. Nu komt daar met de iPhone SE weer verandering in. Volgens Apple waren 30% van hun verkopen vorig jaar toestellen met een scherm van 4 inch. Genoeg redenen om weer een kleine iPhone te maken.

Nieuwste van het nieuwste

Wat Apple heeft gedaan bij de iPhone SE, is de nieuwste specificaties in een compacte body stoppen. Zo beschikt de iPhone SE over de meest recente A9 processor, dezelfde als de iPhone 6S. Ook de 12 megapixel camera is identiek aan die van de 6S, waardoor in 4K filmen tot de mogelijkheden behoort. Zoals bekend is deze camera van uitstekende kwaliteit. Ondersteuning voor live photos is ook aanwezig. 2GB aan werkgeheugen is alweer evenveel als de 6S en zorgt voor makkelijk multitasken tussen apps. NFC voor Apple Pay is ook aanwezig waardoor je kan betalen met iPhone zodra de dienst in Nederland arriveert. Met deze specificaties is de iPhone SE de krachtigste 4 inch smartphone op aarde, aldus Apple.

Oude bekende

Als je het uiterlijk van de SE ziet, herken je er onmiddellijk de iPhone 5S in, een oude bekende. De verschillen zijn zelfs zo klein, dat je makkelijk iemand voor de gek kan houden met een iPhone 5S. Apple heeft hier bewust voor gekozen omdat het design van de iPhone 5S zeer populair was. De SE is dan ook een logische upgrade voor de mensen die nog met deze telefoon rondlopen en niet willen overstappen naar een groter model, zo is de gedachte van Apple.

Vooruitgang op kleine gebieden

Op andere kleine gebieden is wel vooruitgang gemaakt. Zo is de vingerafdrukscanner sneller dan de iPhone 5S, maar niet van dezelfde generatie als de 6S. Daarnaast is de front-facing camera niet 5 megapixel zoals bij de 6S het geval is, maar 1.2 megapixel. Ook het 4 inch scherm is qua resolutie niks veranderd en is 326 pixels per inch, of zoals Apple Retina noemt. Dit brengt een erg lange accuduur met zich mee, aangezien het scherm zo relatief weinig stroom verbruikt. Het toevoegen van het commando "Hey Siri!" is ook te gebruiken als de SE niet aan het stroom ligt, voor als je dat handig vindt. Ten slotte is ook de 4G snelheid verhoogt naar maximaal 150mbps.

1 jaar abonnement iPhone SE

De iPhone SE is in totaal in 4 kleuren te krijgen. De bekende spacegrijze, zilveren en gouden kleur zijn gebleven tegenover de 5S. Hier is roze aan toegevoegd, of zoals Apple het noemt: rosegoud. Het instapmodel heeft 16GB aan geheugen, en kost €490. Gezien de uitstekende specificaties geen verkeerde prijs voor een iPhone. Wil je 64GB, dan ben je €100 meer kwijt en komt het totaal op €590 uit, nog altijd fors minder dan de goedkoopste iPhone 6S.

De iPhone SE is op 21 maart 2016 aangekondigd. Toen werd ook bekendgemaakt dat de iPhone SE op 31 maart in diverse Europese landen zoals Frankrijk of Duitsland verkrijgbaar zou zijn. Vanaf 29 maart is de iPhone SE in Nederland te bestellen, en het ligt in de lijn der verwachtingen dat deze kleine smartphone de week daarna te verkrijgen is. Wil je de nodige jaren weer vooruitkomen met deze kleine topper, bestel dan zeker een goedkoop 1 jarig abonnement op onze website.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone SE
Catalogusprijs: €490,-
Releasedatum: maart 2017
Schermgrootte: 4 inch
Resolutie: 1136 x 640 pixels
Accu capaciteit: 1642 mAh
Werkgeheugen: 2 GB
Opslag: 16 / 32 / 64 / 128 GB

Apple iPhone SE met 1 jarig abonnement