Apple iPhone 8 aanbiedingen

Apple iPhone 8 met 1 jarig abonnement

Met een 1 jarig abonnement op de iPhone 8 kies je, als je de iPhone X buiten beschouwing laat, voor de tot nu toe sterkste iPhone. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat je het komende jaar qua telefoon voorop loopt in techniek en gebruiksgemak. Wij zetten de specificaties op een rij zodat je goed kunt overwegen of een 1 jarig abonnement op de iPhone 8 voor jou de juiste keuze is. Mocht je toch een aantal extra voordelen willen, dan is het wellicht een idee om de iPhone 8 Plus te overwegen.

Uiterlijk van de iPhone 8

Aan de voorkant van de telefoon tref je de FaceTime camera, microfoon, luidspreker en de Home-knop met touch-ID. Aan de linker zijkant van de telefoon zie je de volumeknoppen en het clipje om de telefoon op stil te zetten. In de rechter zijkant is de aan- en uitknop verwerkt. De achterkant biedt ruimte voor de enkelvoudige camera met flitser. De voor- en achterkant zijn van glas en de lijsten zijn uitgevoerd in aluminium. Het toestel meet 138,4 bij 67.3 millimeter en de dikte bedraagt 7,3 millimeter. Met een gewicht van 148 gram heb je een licht toestel dat je makkelijk mee kunt nemen.

Voor wat betreft de kleur van de iPhone in combinatie met het 1 jarig abonnement kun je kiezen uit de kleuren: zilver, goud, mat goud en 'space' grijs. Het 4,7-inch LCD-scherm met IPS heeft een resolutie van 1.334 bij 750 pixels. De pixeldichtheid is 326 PPI. Het toestel is bovendien voor maximaal 1 meter diepte en een half uur water- en stofdicht. Als je liever een iPhone met een groter scherm kiest is een jaarabonnement op de iPhone 8 Plus wellicht de moeite waard.

Techniek van de iPhone 8

Nu je weet dat je met het toestel gezien mag worden is het tijd om de techniek te bekijken. Deze telefoon is voorzien van de 64-bit A11 bionische chip met M11 motion coprocessor. Inderdaad, dezelfde die Apple gebruikt voor de iPhone X. Met deze chips is het rendement van de beide high-power cores verbeterd en het aantal high-efficiency kernen verhoogd van 2 naar vier.Daarnaast is de eerste door Apple zelf ontworpen GPU ingebouwd. Al met al zou deze iPhone daarmee zo'n 30% sneller zijn dan zijn voorgangers.

Batterij en laadtijd

Deze iPhone is voorzien van Li-Ion 1821 mAh batterij. Doordat de telefoon een laag verbruik heeft is dit goed voor een spreektijd van maximaal 14 uur, 12 uur internetten, 13 uur filmpjes kijken of 40 uur muziek luisteren. Het opladen van de telefoon is ook geen probleem. Zo kun je met de Qi-techniek de telefoon draadloos (soms zelfs in auto's en winkels) opladen. Als je wel stroom gebruikt is het mogelijk om door snel laden binnen een half uur weer boven 50% capaciteit te zitten. Het volledig opladen duurt dan 1,5 uur.

Overige techniek

Naast gezichtsherkenning en vingerafdruk ID is deze iPhone voorzien van eindeloos veel technische mogelijkheden. Zelfs de mogelijkheid voor Apple Pay is ingebouwd terwijl dit in Nederland nog niet actief is. Zo ben je met een 1 jarig abonnement op de iPhone 8 wel erg goed op jouw toekomst voorbereid.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone 8
Catalogusprijs: €810,45
Releasedatum: september 2017
Schermgrootte: 4,7 inch
Resolutie: 1334 x 750
Accu capaciteit: 1821 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 64 / 256 GB

Apple iPhone 8 bij 1 jarig abonnement