Apple iPhone 8 Plus aanbiedingen

Apple iPhone 8 Plus met 1 jarig abonnement

De iPhone 8 is natuurlijk een prachtig toestel, maar sommige mensen houden meer van een wat grotere en zwaardere telefoon. Uiteraard luistert Apple ook naar deze wensen, dus naast de reguliere uitvoering bracht Apple ook een Plus-variant. Uiteraard zie je bij ons de beste aanbiedingen voor een 1 jarig abonnement met iPhone 8 Plus. Om ervoor te zorgend dat je jezelf goed kunt voorbereiden zetten we nu alvast de belangrijkste specificaties en verschillen met de iPhone 8 op een rij.

Het uiterlijk van de iPhone 8 Plus

Het 5,5-inch LCD-IPS-display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels die voor een 401ppi ratio zorgen doet deze telefoon de naam 'Plus' eer aan. Ook het formaat 158,4 bij 78,1 millimeter, dikte van 7,5 mm en gewicht van liefst 202 gram maakt dat we hier letterlijk en figuurlijk met een zwaargewicht te maken hebben. Hoe stoer of vriendelijk deze telefoon mag ogen kies je zelf door de juiste kleur te nemen. Je kunt wederom kiezen uit zilver, goud, mat goud en 'space' grijze afwerking.

Techniek van de iPhone 8 Plus

Technisch zijn er niet te veel verschillen met de reguliere iPhone 8 Plus. De batterij vormt hierop een uitzondering. Deze is met 2691 mAh zwaarder dan die in de reguliere uitvoering. Dat merk je uiteraard ook in de prestaties. Zo kun je na één keer laden maximum 21 uur gesprekken voeren, 13 uur internetten, 14 uur filmpjes kijken en liefst 60 uur muziek luisteren.

Het opladen van de batterij gaat overigens vaak contactloos. Mocht je toch willen opladen met stroom dan kun je binnen een half uur weer over minimaal 50% van de capaciteit beschikken. Met 2,5 uur is de telefoon dan helemaal opgeladen.

Camera en video

Het verschil tussen de normale uitvoering en Plus editie merk je wellicht het sterkst aan de cameravoering. Deze telefoon is namelijk aan de achterkant uitgerust met een dual 12 megapixel camera. Samen vormen zij een groothoek f/1.8 diafragma camera begeleid door een f/2.8-diafragma tele-versie. Daarbij is voorzien in zowel optische zoom als 10x digitale zoom. De  camera sensoren zijn horizontaal geplaatst en geflankeerd door een flitser. Aan de voorkant heb je de beschikking over een 7 MP (f/2.2 diafragma) Facetime camera, uiteraard ook met portret modus.

Wat je verder moet weten

Voor het overige heeft Apple er ook van alles aan gedaan om deze telefoon zo compleet mogelijk te maken. Zo zijn er diverse technieken gebruikt om jouw ogen niet te veel te belasten als je in het scherm kijkt. Om jouw social media ervaringen helemaal af te maken kun je zowel bij het opnemen als afspelen genieten van stereo-geluid. Ook wordt ruis automatisch onderdrukt. De iPHone 8Plus komt met een 3,5 mm Jack adapter. Met deze adapter kun je allerlei afspeelmogelijkheden toevoegen.

1 jarig abonnement iPhone 8 Plus

Als je altijd een regulier toestel hebt gehad kan het best wel een uitkomst zijn om een groter toestel aan te schaffen. Om te proberen of je dat inderdaad prettiger vindt kun je natuurlijk prima een 1 jarig abonnement op deze iPhone nemen. Daarvoor is het nu het juiste moment, want met de techniek loop je nog steeds voor en door de iPhone X zijn de tarieven aantrekkelijker. Kijk maar en verbaas jezelf.

Specificaties

Fabrikant: Apple
Toestel: iPhone 8 Plus
Catalogusprijs: €920,45
Releasedatum: september 2017
Schermgrootte: 5,5 inch
Resolutie: 1920 x 1080
Accu capaciteit: 2691 mAh
Werkgeheugen: 3 GB
Opslag: 64 / 256 GB

Apple iPhone 8 Plus met 1 jarig abonnement